Ταρώ Ανατολής 20/01 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 20/01 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 20/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

Η Βασίλισσα των κυπέλλων .

Τη σημερινή μέρα βρείτε τρόπους για να δείξετε την αγάπη και τη φροντίδα σας στα κοντινά σας πρόσωπα και να να μεταδώσετε τη χαρά σας σε όλους όσους συναντάτε. Διαφορετικά αν είστε πεσμένοι ψυχολογικά επικοινωνήστε με τα άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλά. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες εντός του σπιτιού σας για να βρείτε τη γαλήνη και την αρμονία που χρειάζεστε. Είτε αυτές περιλαμβάνουν τη φροντίδα της οικογένειάς σας, την αναδιαμόρφωση της κρεβατοκάμαράς σας, τη φύτευση του κήπου ή μια μέρα αφιέρωμένη στην προσωπική σας φροντίδα, προγραμματίστε το άμεσα.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα που σας περιμένει και είναι δυνατόν να φτάσει σε εσάς με ασυνήθιστο τρόπο. Ίσως το λάβετε μέσω ενός ονείρου η μιας διαίσθησης που θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Σε ένα θέμα που σας απασχολεί, αφιερώστε χρόνο για να δείτε τι συμβαίνει μέσα σας και τι θέλετε πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 20/01 Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των ξιφών

Αν τα συναισθήματά σας ή κάποιο άλλο άτομο ελέγχουν τη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερωθείτε από αυτά τα «δεσμά». Ίσως ακόμα να νιώθετε αδικημένοι από μια κατάσταση, όμως θα πρέπει να δείτε τη θέση σας ψύχραιμα και αντικειμενικά και να μην αφήνετε να σας επηρεάσει κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει μπερδέψει, πρόκειται να λάβετε μια πληροφορία που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη σύγχυση. Αυτά που μαθαίνετε σήμερα θα σας επιτρέψουν να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα, ειδικά για τον εαυτό σας. Και αν δεν έρθουν τα νέα που περιμένετε, κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς ένα άτομο από το περιβάλλον σας ίσως γνωρίζει περισσότερα απ’ ό,τι πιστεύατε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10μερο Ιαν ΄21 Προβλέψεις Αγάπης

zwdia-zvdia-alex

 

Ταρώ Ανατολής 20/01 Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Μην αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν να σας κάνουν να απελπίζεστε. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας θρέφει και σας γεμίζει πραγματικά. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε ό,τι παρουσιάσει η ζωή και θα ανακάμψετε σύντομα. Τα χρήματα δεν έχουν σημασία αν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε ασύγκριτο ενθουσιασμό και όρεξη για νέες εμπειρίες. Σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή θα έχει τη μορφή πιο ικανοποιητικών σχέσεων, πιο ουσιαστικής εργασιακής απασχόλησης, είτε απλά βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας καταλάβει όπως είστε πραγματικά, και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είστε. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ένας νέος κύκλος ωριμότητας και δημιουργικής δυναμικής ξεκινά για εσάς, πράγμα που πρόκειται να σας φέρει την συναισθηματική ικανοποίηση που αποζητάτε. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις εμπνευσμένες ιδέες που θα σας επισκεφθούν και αξιοποιήστε τις με τον κατάλληλο τρόπο.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Το αστέρι

Εκτός από την έμπρακτη προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, είναι πολύ σημαντικό να πιστεύετε στις δυνάμεις σας. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα καταφέρετε να εξελιχθείτε και να φέρετε τις πιθανότητες υπέρ σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/01 Τι θέλετε να κάνετε με την ερωτική σας ζωή ;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι είστε το επίκεντρο της προσοχής σήμερα – και θα έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να προσπαθήσετε να κρυφτείτε από όλους, χρησιμοποιήστε αυτή την συνειδητοποίηση για να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Ο δημόσιος χαρακτήρας σας υποστηρίζει την ιδεολογία σας; Εάν όχι, σήμερα θα σας υπενθυμιστεί ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε έχετε άλλες ευκαιρίες μελλοντικά για να κάνετε τη διαφορά.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνα είστε έτοιμοι να λάβετε την πολυπόθητη αναγνώριση για τα έργα σας και να δεχτείτε τον θαυμασμό των γύρω σας. Σε περίπτωση που αυτό δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε βρείτε τρόπους για να επικοινωνήσετε τα επιτεύγματά σας με τους ανθρώπους. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10μερο Ιαν ΄21 Προβλέψεις Αγάπης

zwdia-3-zodia

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δύναμη

Η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις. Τι είναι αυτό σας έχει δυσκολέψει τελευταία; Αν νιώθετε να έχετε φτάσει στα όριά σας, χρησιμοποιήστε αυτή την αποφασιστικότητα για να δώσετε ένα τέλος σε ό,τι σας εμποδίζει να ζήσετε αρμονικά. Είστε πιο δυνατοί από αυτό, αρκεί να το πιστέψετε και οι ίδιοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος