Ταρώ Ανατολής 20/02 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 20/02 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 20/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Σελήνη .

Αν ο ύπνος σας είναι ανήσυχος και τα όνειρα που βλέπετε έντονα και συναισθηματικά φορτισμένα, αυτή είναι μια ένδειξη πως η ψυχή σας χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Τα πράγματα που έχουν συμβεί τελευταία σας έχουν αποδιοργανώσει είτε το συνειδητοποιήσατε, είτε όχι. Είναι ώρα να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανιζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, μας λέει να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας όνειρα.

Αν υπήρχε μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με ένα επαγγελματικό εγχείρημα, είναι σήμερα.

Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίσει κάποιον σημαντικό καλλιτέχνη ο οποίος θα λείτουργησει σαν πρότυπο έμπνευσης για τα δικά σας έργα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 20/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των κυπέλλων

Αν αφιερώνετε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι το μέλλον σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη μερικές από αυτές τις σκέψεις. Αξιοποιήστε την φαντασία και τα όνειρά σας σαν ένα χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Συμμετέχτε ενεργά σε όσα συμβαίνουν και μην μένετε άλλο απλοί παρατηρητές. Μόνο έτσι θα καταφέρετε όσα στοχεύετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας παρουσίαζει ένα ανίκητο εμπόδιο. Αντί να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας πολεμώντας το, αποδεχτείτε την ύπαρξή του. Είναι σίγουρα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές το να παραδωθούμε στη μοίρα είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το αντιμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθηστο τρόπο. Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε. Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να θέσετε σε ισχύ τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Αν δεν νιώθετε την απαραίτητη ενέργεια για να κινητοποιηθείτε, αναζητήστε ένα άτομο που μπορεί να σας αναπτερώσει το ηθικό και να σας υποστηρίξει.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

10 των πεντάκτινων

Βρείτε τρόπους για να αξιοποιήσετε όλα τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τους φίλους, την καριέρα σας ή τα πράγματα που έχετε καταφέρει ως τώρα στη ζωή σας. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε ολοκληρώσει όλα όσα θέλατε, γιατί πρόκειται να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες συντομότερα απ’ όσο ελπίζατε. Απλά προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην ομορφιά των πραγμάτων και να παραμείνετε θετικοί παρά τις δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσατε.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν. Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και πληγώνετε την ψυχή σας ανεπανόρθωτα. Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Σήμερα βάλτε σαν προτεραιότητα την πνευματική σας καλλιέργεια και μην αναβάλλετε άλλο την ανάγκη σας για γνώση. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεση σας, τις πηγές αλλά και τους ανθρώπους με εμπειρία και μόρφωση, για να επιτύχετε την ανάπτυξη που επιθυμείτε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 20/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δύναμη

Η δύναμη της ψυχής σας μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις, και οι εμπειρίες που ζήσατε το τελευταίο διάστημα σας έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα. Τα καλά νέα είναι πως είστε απόλυτα ικανοί να εξημερώσετε τις δυνάμεις που σας εκφοβίζουν και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας γαλήνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66