Ταρώ Ανατολής 20/03 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 20/03 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 20/03 Κυριακή  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των κυπέλλων .

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει: «Γιατί δεν είναι τόσο υπεύθυνοι ή τόσο στοργικοί όσο εγώ; Δεν καταλαβαίνουν πώς με δυσαρεστούν; ” Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε στην άκρη τις βαρετές σας υποχρεώσεις για λίγο και επικεντρωθείτε στην ομορφιά την αγάπη και την τέχνη. Χαρίστε ζεστασιά και καλά συναισθήματα στους γύρω σας, και ειδικά σε αυτούς που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Όσοι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις σήμερα πρόκειται να δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 20/03 Κυριακή  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Μην αναβάλετε άλλο τα έργα σας! Η νέα εποχή φέρνει νέες ευκαιρίες, γι’ αυτό είτε επιδιώκετε κάτι καινούργιο είτε είναι απαραίτητο να προχωρήσετε κάτι που αφήσατε στη μέση, κάντε τώρα το πρώτο βήμα. Η μοίρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εξελίξεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των ράβδων

Αν έχετε εντοπίσει πως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας, είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας, και αν δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν θέστε τα όριά σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

O άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε μπορεί να γνωρίζει πολλά για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό το λόγο σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις πληροφορίες που πρόκειται να φτάσουν στο δρόμο σας. Και αν αυτό δεν συμβεί, αναζητήστε οι ίδιοι τις πιθανές επαφές σας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/03 Κυριακή  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο μάγος

Αυτή τη στιγμή είστε γεμάτοι από νέες ιδέες και αυτό σας ενθουσιάζει, όμως μην παρασύρεστε τόσο από τη φαντασία σας και ξεχνάτε να προσθέτετε μια δόση ρεαλισμού στα σχέδιά σας. Ένας άπειρος νέος που υπάρχει στο περιβάλλον σας μπορεί να κρύβει έναν ιδιαίτερα παθιασμένο χαρακτήρα. Μην μένετε στην επιφάνεια σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας κηρύσσει την έναρξη ενός νέου κύκλου εξέλιξης, δημιουργικής δυναμικής και συναισθηματικής ικανοποίησης. Κρατήστε κοντά το σημειωματάριό σας γιατί είναι μια μέρα έντονης έμπνευσης.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα. Εάν αισθάνεστε περισσότερο αδρανείς αυτές τις μέρες, μήπως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που μπορεί να σας ενθαρρύνει; Ιδανικά βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με το πως να γίνετε παραγωγικοί.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ξιφών

Μήπως αισθάνεστε πως έχετε αδικηθεί τελευταία; Το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αποκτήσετε μια νέα οπτική στα όσα σας συμβαίνουν. Ίσως τα γεγονότα να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπετε, προσπαθήστε να αποβάλλετε τα παρορμητικά συναισθήματα και να προσεγγίσετε τη ζωή σας με έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 20/03 Κυριακή  Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των πεντάκτινων

Ζούμε σε έναν υλικό κόσμο όπου ο πλούτος έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Άλλοι αναζητούν τα χρήματα και άλλοι τη συναισθηματική ολοκλήρωση στη ζωή τους. Σήμερα, βρείτε τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Στη φάση αυτή αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Σελήνη

Αν το τελευταίο διάστημα βασανίζεστε από σκέψεις και έχετε χάσει τον ύπνο σας, ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή σε αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια και να μελετήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος άλλος θα το κάνει; Σε διαφορετική περίπτωση, δώστε βάση στη διαίσθησή σας για την επίλυση ενός προβλήματος που έχει παρουσιαστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia