Ταρώ Ανατολής 20/04 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 20/04 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 20/04 Τετάρτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των κυπέλλων .

Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα που σας περιμένει, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει όπως θα περίμενε κανείς. Μπορεί να έρθει μέσα από ένα όνειρο η μια ξαφνική διαίσθηση. Αυτό που θα λάβετε πρόκειται να σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση στο τωρινό σας πρόβλημα. Διαφορετικά αφιερώστε χρόνο στην καλλιτεχνική σας έκφραση και δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε για να ευχαριστήσετε την ψυχή σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

O ιππότης των ράβδων

Χρησιμοποιήστε όλη την έμπνευση που μπορείτε να αντλήσετε από ένα άτομο που θαυμάζετε.

Είτε πρόκειται για ένα μέλος του περιβάλλοντός σας, είτε για κάποιο διάσημο πρόσωπο, παίρνοντας ως παράδειγμα τη δράση του θα μπορέσετε να κάνετε τα σωστά βήματα για να πραγματοποιήσετε όσα ονειρεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 20/04 Τετάρτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

H Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να δώσετε προτεραιότητα στην χαρά και την αγάπη σήμερα. Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε μόνο στα όμορφα συναισθήματα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Είτε θέλετε να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε, είτε νιώθετε πως χρειάζεται να επικεντωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες και να θρέψετε την ψυχή σας με τον ιδανικό τρόπο, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να το κάνετε πράξη.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν δώσετε στο μυαλό σας τα κατάλληλα ερεθίσματα τώρα, θα δείτε την πνευματική σας δύναμη να αυξάνεται και να φτάνει σε επίπεδα που δεν περιμένατε. Όταν η καθημερινότητα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρνητικά, βρείτε καταφύγιο σε αυτά τα πνευματικά διαλείμματα με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε, είτε πρόκειται για ένα λογοτεχνικό βιβλίο, είτε για ένα επιμορφωτικό ντοκιμαντέρ της αγαπημένης σας θεματολογίας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/04 – Deste Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Απριλίου

taro-6-9

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιεροφάντης

Ετοιμαστείτε να γίνετε το κέντρο της προσοχής τη σημερινή μέρα. Σκεφτείτε καλά πως θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την δημοτικότητα. Ίσως είναι ώρα να πείτε στους ανθρώπους τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Και αν αναζητάτε συνεργάτες σε ένα νέο έργο είναι η ιδανική ευκαιρία να το προτείνετε στα άτομα που θα σας προσεγγίσουν και να δείτε τι θα ακολουθήσει.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

8 των ράβδων

Δώστε βάση στις επικοινωνίες σας, γιατί πλέον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να βγείτε από οποιδήποτε αδιέξοδο. Είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα προσωπικά, οι φίλοι που είναι πάντα εκεί για σας μπορούν να προτείνουν αναπάντεχες λύσεις ή να σας παρέχουν έμπρακτη βοήθεια. Μην απομονώνεστε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/04 Τετάρτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

4 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν κάτι σας είναι πολύ ευχάριστο, και καταφέρνει να αποτελέσει μια διέξοδο από τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας, είναι ώρα να αναλογιστείτε μήπως έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή σας. Βάλτε μέτρο σε ό,τι έχετε καταλάβει ότι δεν σας κάνει καλό και θα βρείτε την ισορροπία που επιθυμείτε.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των ράβδων

Ενώ πλησιάζετε στην ολοκλήρωση ενός έργου για το οποίο κοπιάσατε πολύ, ταυτόχρονα νιώθετε τις δυνάμεις σας να εξαντλούνται και αυτό σας απογοητεύει. Μην τα παρατήσετε όμως, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια αξίζει να ανταμειφθεί. Κάντε το απαραίτητο διάλειμμα και επανέλθετε έτοιμοι για να διασχίσετε την γραμμή του τερματισμού.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Ξεκινήστε οποιοδήποτε νέο έργο σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα γιατί η δεδομένη εποχή μπορεί να σας ωφελήσει ιδιαίτερα ακόμα κι αν δεν το φαντάζεστε εκ των προτέρων. Είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό είτε για ένα προσωπικό βήμα, η επιδίωξή σας θα στεφθεί με επιτυχία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/04 – Deste Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Απριλίου

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 20/04 Τετάρτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε οικονομικά προβλήματα είναι ώρα να εξετάσετε τι μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για κακή διαχείριση από μεριάς σας; Η μήπως υπήρξαν πολλές υποχρεώσεις που συσσωρεύτηκαν και σας έφτασαν εδώ; Για ό,τι κι αν πρόκειται να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η λύση. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, όλα θα βελτιωθούν με το πέρασμα του χρόνου. Αρκεί να δείξετε υπομονή και επιμονή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66