Ταρώ Ανατολής 20/04 Τρίτη

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 20/04 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 20/04 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Σελήνη .

Μήπως τελευταία είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα; Εαν αυτό συμβαίνει, τότε θα πρέπει να υποχωρήσετε από την ενασχόλησή σας με τα πράγματα της καθημερινότητας και να φροντίσετε το εσωτερικό σας παιδί. Εναλλακτικά, καταγράψτε τυχόν λάμψεις διαίσθησης που μπορεί να σας συμβούν. Η σοφία που σας παρέχουν μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα λογική, αλλά θα είναι χρήσιμη.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ένας νέος κύκλος ωριμότητας και δημιουργικής δυναμικής ξεκινά για εσάς, πράγμα που πρόκειται να σας φέρει την συναισθηματική ικανοποίηση που αποζητάτε.

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις εμπνευσμένες ιδέες που θα σας επισκεφθούν και αξιοποιήστε τις με τον κατάλληλο τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 20/04 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των κυπέλλων

Αν τελευταία νιώθετε μοναξιά, η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι μάλλον δεν θα είστε μόνοι για πολύ ακόμα. Σύντομα θα έρθει στο δρόμο σας μια νέα αγάπη ή ένας φίλος που θα σας λατρέψει για τον υπέροχο και ξεχωριστό σας χαρακτήρα. Εναλλακτικά, αν η μακροχρόνια σχέση σας χρειάζεται μια ανανέωση, κάντε το τώρα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των ράβδων

Υπάρχει κάποιος που σας επιτίθεται; Πρόκειται για δικό τους λάθος; Ή μήπως είστε υπεύθυνοι για την έναρξη της διαφωνίας; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα είναι ότι απλά και μόνο επειδή σας έχουν προκαλέσει σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αποδεχτείτε. Εάν αρνηθείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας από ασήμαντες ανησυχίες, ένα μεγαλύτερο μάθημα θα σας περιμένει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/04 – Καθυστερήσεις στον έρωτα – ειδήσεις από το παρελθόν

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 20/04 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα! Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις χρυσές ευκαιρίες που έρχονται τώρα στο δρόμο σας. Αυτή τη στιγμή θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν. Για να επωφεληθείτε από την θεά τύχη, θα χρειαστεί να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι. Υπάρχουν πολλά να κερδίσετε!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τα έργα σας για να εκτιμήσετε την ομορφιά που σας περιβάλλει! Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να βρεθείτε με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ή ζωάκια. Εάν αντιμετωπίζετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, θυμηθείτε πότε βρισκόσασταν στην πιο ευτυχισμένη σας φάση. Τι μάθημα μπορείτε να πάρετε από αυτήν για να ζήσετε καλύτερα τώρα;

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/04 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αφιερώστε την αγάπη και την ενέργειά σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και ταυτόχρονα εξασκείστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Η Βασίλισσα των ξιφών σας προτρέπει να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και να νιώσετε ψυχική ολοκλήρωση μέσα από αυτό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων μας ζητά να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας ονειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά; Ίσως να υπάρχει ένα άτομο που σας παρέχει έμπνευση να κάνετε πράγματα, γι’ αυτό ακούστε τι έχει να πεί και αξιοποιήστε όλη την σημερινή δημιουργική σας ενέργεια.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των ξιφών

Έχετε πολλές νέες ιδέες που πρόκειται να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που επιθυμείτε για την ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη της υλοποίησης τους σταδιακά, παρά στην διαρκή σκέψη και ανάλυση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην πράξη!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν τώρα διψάτε για πνευματική γνώση, σας έχουμε καλά νέα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε τη σοφία που κρύβουν οι βαθύτερες πηγές. Διαβάστε ένα βιβλίο, γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε διαλογισμό. Ανοίξτε το μυαλό σας στα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλυφθούν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/04 – Καθυστερήσεις στον έρωτα – ειδήσεις από το παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των ράβδων

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε το τελευταίο διάστημα μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε ένα βουνό. Τώρα που βρίσκεστε στην κορυφή, μήπως υπάρχει κάτι που σας εμποδίζει να το χαρείτε. Τα καλά νέα είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατάσταση. Και τα κακά, πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας παραδίδει ένα μήνυμα σχετικά με μια χρήσιμη πληροφορία. Αξιοποιήστε τα νέα που θα λάβετε απο τις επικοινωνίες σας για να ωθήσετε την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας στο επόμενο επίπεδο. Σύντομα θα έχετε κέρδη να αποκομίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66