Ταρώ Ανατολής 20/05 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 20/05 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 20/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των ξιφών .

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη και είμαστε λυπημένοι για κάποιον σημαντικό λόγο. Άλλες φορές, είμαστε απλά υπερευαίσθητοι από τις εμπειρίες του παρελθόντος. Και ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά βρίσκουμε λόγους να παραπονεθούμε. Τη σημερινή μέρα θα πρέπει να κατανοήσετε σε ποιά περίπτωση ανήκετε, και να προσπαθήσετε να αλλάξετε στάση σας απέναντι στα πράγματα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των κυπέλλων

Αν αφιερώνετε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι το μέλλον σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη μερικές από αυτές τις σκέψεις.

Αξιοποιήστε την φαντασία και τα όνειρά σας σαν ένα χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Συμμετέχετε ενεργά σε όσα συμβαίνουν και μην μένετε άλλο απλοί παρατηρητές. Μόνο έτσι θα καταφέρετε όσα στοχεύετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 20/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τα πράγματα που σας κάνουν πλούσιους: τα ακίνητα, τα χρήματα, ακόμη και τους δυνατούς οικογενειακούς σας δεσμούς. Θέλει να σας υπενθυμίσει ότι ο κόσμος είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και ό,τι και αν συμβαίνει τώρα πρόκειται να έρθουν ξανά καλές στιγμές στη ζωή σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση είναι αστείρευτη και πλούσια στο μυαλό μας. Και άλλες φορές, έρχεται μετά από αρκετή προσπάθεια και συγκέντρωση. Σε κάθε περίπτωση, αδράξτε τις ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που θα σας ωθήσει σε μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 20/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

8 των κυπέλλων

Έχετε υπερβολική ενέργεια και ενθουσιασμό; Δεν νιώθετε ολοκλήρωση παρά τα όσα έχετε καταφέρει; Αυτό είναι κατανοητό, και σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή σημαίνει πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο ουσιαστική εργασία, είτε απλά βρείτε έναν δικό σας άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει όπως είστε πραγματικά και όχι με τον τρόπο θα ήθελε εκείνος. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να θέσετε σε ισχύ τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Αν δεν νιώθετε την απαραίτητη ενέργεια για να κινητοποιηθείτε, αναζητήστε ένα άτομο που μπορεί να σας αναπτερώσει το ηθικό και να σας υποστηρίξει.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

10 των πεντάκτινων

Βρείτε τρόπους για να αξιοποιήσετε όλα τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τους φίλους, την καριέρα σας ή τα πράγματα που έχετε καταφέρει ως τώρα στη ζωή σας. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε ολοκληρώσει όλα όσα θέλατε, γιατί πρόκειται να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες συντομότερα απ’ όσο ελπίζατε. Απλά προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην ομορφιά των πραγμάτων και να παραμείνετε θετικοί παρά τις δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσατε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το αντιμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμεύει και σας επηρεάζει αρνητικά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Σήμερα βάλτε σαν προτεραιότητα την πνευματική σας καλλιέργεια και μην αναβάλλετε άλλο την ανάγκη σας για γνώση. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεση σας, τις πηγές αλλά και τους ανθρώπους με εμπειρία και μόρφωση, για να επιτύχετε την ανάπτυξη που επιθυμείτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Οι εραστές

Τη σημερινή μέρα αφιερώστε την αναζητώντας την αγάπη στις σχέσεις σας. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, περάστε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε και δείξτε τρυφερότητα και γενναιοδωρία στους γύρω σας. Και το σημαντικότερο όλων, δείξτε αγάπη και ενδιαφέρον στον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των κυπέλλων

Ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο για τη ζωή σας η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει με έναν πραγματικά αρμονικό τρόπο. Απλά φροντίστε να εκτιμάτε αυτά που έχετε, και κυρίως τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας, αλλά και όλα τα καλά πράγματα που πρόκειται να συμβούν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot