Ταρώ Ανατολής 20/05 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 20/05 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 20/05 Παρασκευή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

Ο θάνατος .

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να αποβάλλετε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας και έχει χάσει τη χρησιμότητά του. Είτε πρόκειται για υλικά είτε για σχέσεις με ανθρώπους, αναλογιστείτε τα πράγματα που δεν σας κάνουν πλέον καλό και πείτε τους αντίο μια για πάντα. Μόνο έτσι θα αισθανθείτε γαλήνη και αρμονία.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ξιφών

Σήμερα θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν οι λόγοι για τους οποίους νιώθετε λυπημένοι είναι πράγματι σοβαροί ή απλά είστε ευαίσθητοι λόγω των δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος και τείνετε να βλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή την δυσάρεστη φάση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 20/05 Παρασκευή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν. Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και πληγώνετε την ψυχή σας ανεπανόρθωτα. Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των ξιφών

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να συμφιλιωθείτε με μια δύσκολη κατάσταση. Να είστε σίγουροι ότι είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές όσο κι αν προσπαθούμε η αλλαγή είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις μας. Όμως μην το βάζετε κάτω, ο χρόνος θα φέρει την αρμονία που ζητάτε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ράβδων

Αν περιμένατε με ανυπομονησία να ακούσετε νέα από ένα έργο που αγαπάτε ιδιαίτερα, η σημερινή μέρα θα σας φέρει καλές ειδήσεις. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Δεν ετοιμάζετε ακόμα κάτι; Μην φοβάστε να αναλάβετε δράση με σαφείς προθέσεις. Τα σημάδια είναι θετικά.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/05 Παρασκευή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Έχετε πολλές νέες και συναρπαστικές ιδέες στο μυαλό σας. Όμως φροντίστε να ισορροπήσετε αυτή την έμπνευση με την πραγματικότητα. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άτομο που μπήκε πρόσφατα στο περιβάλλον σας και θα μπορούσε να σας φανεί πολύ χρήσιμο.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

4 των ράβδων

Σημερα είναι μια ιδανική μέρα για να αφιερωθείτε στο σπίτι σας και να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει. Φτιάξτε ένα ιδιαίτερο γέυμα και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας, ή αλλάξτε διακόσμηση στους χώρους που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας για να γίνεται πιο παραγωγικοί.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

zwdia shmera

Ταρώ Ανατολής 20/05 Παρασκευή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από κάποιον.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες μην το αγνοείτε άλλο. Φέρτε στην επιφάνεια όλους τους προβληματισμούς και τα συναισθήματά σας αντί να κάνετε πως δεν υπάρχουν. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε. Πάρτε τον χρόνο σας για να το επεξεργαστείτε και θα τα καταφέρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia