Ταρώ Ανατολής 20/06 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 20/06 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 20/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των ράβδων .

Εαν το διάστημα που πέρασε αφιερωθήκατε στην σκέψη και τον προγραμματισμό ενός έργου, τώρα είναι ώρα να αναλάβετε δράση. Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας μεγάλης περιόδου δημιουργικότητας στη ζωή σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και αναζητήστε τις κατάλληλες ευκαιρίες.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν δώσετε στο μυαλό σας τα κατάλληλα ερεθίσματα τώρα, θα δείτε την πνευματική σας δύναμη να αυξάνεται και να φτάνει σε επίπεδα που δεν περιμένατε.

Όταν η καθημερινότητα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρνητικά, βρείτε καταφύγιο σε αυτά τα πνευματικά διαλείμματα με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε, είτε πρόκειται για ένα λογοτεχνικό βιβλίο, είτε για ένα επιμορφωτικό ντοκιμαντέρ της αγαπημένης σας θεματολογίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 20/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των κυπέλλων

Αν νιώθετε οτι χρειάζεστε παραπάνω πράγματα από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και αναζητάτε ουσιαστικότερη επαφή και πιο ιδιαίτερη σύνδεση, δοκιμάστε να μοιράζεστε πιο πολλά απο τα συναισθήματά σας με αυτούς που ξέρετε πως θα σας καταλάβουν. Όμως φροντίστε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς, ακούστε κι εσείς με τη σειρά σας τους δικούς τους προβληματισμούς.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/06 3ο Δεκαήμερο Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 20/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Η μητέρα Γη σας καλεί. Ώρα να βρείτε όλους τους ιδανικούς τρόπους για να κάνετε τη ζωή σας αρμονική. Είτε η απάντησή σας περιλαμβάνει τη φροντίδα της οικογένειάς σας, τον επανασχεδιασμό της κρεβατοκάμαράς σας, τη φύτευση του κήπου ή την περιποίηση του σώματός σας, ήρθε η ώρα να το κάνετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των πεντάκτινων

Ώρα να λάβετε μια μικρή απόσταση από όσα σας απασχολούν καθώς και τις αμέτρητες ευθύνες σας. Σκεφτείτε όσα έχετε καταφέρει και δώστε το απαραίτητο διάλειμμα στον εαυτό σας γιατί το αξίζετε. Απολαύστε τη ζωη!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Κάποια είδηση που θα λάβετε σήμερα μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη για τα μελλοντικά σας σχέδια, ή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Εμπιστευθείτε την προσωπική σας κρίση σε όσα συμβαίνουν γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα απ’ όλους γύρω σας που θέλετε να φτάσετε.

zwdia – love

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των πεντάκτινων

Τι είναι αυτό που θα σας έκανε να νιώσετε αληθινά πλούσιοι; Ένα μεγάλο σπίτι; Ένα μεγάλο χρηματικό υπόλοιπο; Ή μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε; Αν τον τελευταίο καιρό δυκολευτήκατε να παρέχετε στον εαυτό σας τις βασικές σας ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι αυτό δεν θα συμβαίνει για πολύ ακόμα. Τη σημερινή μέρα θα καταφέρετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Σύντομα θα έχετε κέρδη να εξαργυρώσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/06 3ο Δεκαήμερο Ιουνίου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο διάβολος

Νιώθετε να σας κυριαρχούν τα πάθη σας σήμερα; Μήπως πρόκειται για κάτι που δελεάζει τα βαθύτερα ένστικτά σας; Όπως έλεγε ο Όσκαρ Γουάιλντ, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από έναν πειρασμό είναι να ενδώσουμε σε αυτόν. Γι’ αυτό απολαύστε χωρίς ενοχές αυτά που επιθυμείτε σήμερα. Απλά προσέξτε να μην χάσετε τον έλεγχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος