Ταρώ Ανατολής 20/07 Τρίτη

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 20/07 Τρίτη .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

10 των κυπέλλων .

Τη σημερινή μέρα βάλτε ως κύρια προτεραιότητά σας το να απολαύσετε χωρίς ενοχές όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας. Από την προσωπική ευτυχία, τις σχέσεις αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και πολλά άλλα που σας γεμίζουν χαρά. Απλώς θυμηθείτε να εκτιμάτε όσα διαθέτετε και να τα μοιράζεστε όποτε είναι δυνατόν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των ράβδων

Βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις ιδέες που επεξεργάζεστε το τελευταίο διάστημα.

Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα. Μην φοβάστε να εργαστείτε σκληρά. Κοπιάζοντας θα καταφέρετε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε κάτι περισσότερο από μια ιδέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 20/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Είναι ώρα να συγκεντρώσετε όλους τους υποψήφιους στη λίστα σας, στους οποίους πρόκειται να απευθυνθείτε για την πολύτιμη για εσάς βοήθεια. Δείξτε τους οτι μπορείτε να είστε εκεί γι’ αυτούς και αν πρόκειται για άτομα εμπιστοσύνης να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν το ίδιο. Μην φοβάστε να βασιστείτε για λίγο στους άλλους, δεν είναι εύκολο να τα κάνουμε όλα μόνοι μας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των ράβδων

Νιώθετε πως η ζωή σας κυλάει αργά, χωρίς να γίνεται κάτι συναρπαστικό. Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα έρθετε σε επικοινωνία με νέους ανθρώπους από εκεί που δεν το περιμένατε. Και αυτό θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τις αβεβαιότητες που σας απασχολούν. Αν αυτό δεν συμβεί αναλάβετε οι ίδιοι την πρωτοβουλία να διευρύνετε τις επαφές σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/07 Προβλέψεις 3ο δεκαήμερο Ιουλίου 2021

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 20/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Το αστέρι

Εκτός από την έμπρακτη προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, είναι πολύ σημαντικό να πιστεύετε στις δυνάμεις σας. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα καταφέρετε να εξελιχθείτε και να φέρετε τις πιθανότητες υπέρ σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ράβδων

Σήμερα ο κόσμος πρόκειται να δεί και να θαυμάσει ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ. Οι άνθρωποι θα θελήσουν να μάθουν πράγματα από εσάς και θα νιώσετε ότι οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται. Μην σταματάτε να προσπαθείτε γι’ αυτά που αγαπάτε!

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Σελήνη

Μήπως τελευταία είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα; Εαν αυτό συμβαίνει, τότε θα πρέπει να υποχωρήσετε από την ενασχόλησή σας με τα πράγματα της καθημερινότητας και να φροντίσετε το εσωτερικό σας παιδί. Εναλλακτικά, καταγράψτε τυχόν λάμψεις διαίσθησης που μπορεί να σας συμβούν. Η σοφία που σας παρέχουν μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα λογική, αλλά θα είναι χρήσιμη.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αφιερώστε την αγάπη και την ενέργειά σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και ταυτόχρονα εξασκείστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Η Βασίλισσα των ξιφών σας προτρέπει να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και να νιώσετε ψυχική ολοκλήρωση μέσα από αυτό.

zwdia – love

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των πεντάκτινων

Τι είναι αυτό που θα σας έκανε να νιώσετε αληθινά πλούσιοι; Ένα μεγάλο σπίτι; Ένας αυξημένος τραπεζικός λογαριασμός; Ή μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε; Αν τον τελευταίο καιρό δυκολευτήκατε να παρέχετε στον εαυτό σας τις βασικές σας ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι αυτό δεν θα συμβαίνει για πολύ ακόμα. Τη σημερινή μέρα θα καταφέρετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/07 Προβλέψεις 3ο δεκαήμερο Ιουλίου 2021

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των πεντάκτινων

Είστε άτομο με ευαισθησίες και διαισθάνεστε την ανάγκη των γύρω σας. Γι’ αυτό αφιερώστε τη σημερινή μέρα ώστε να βοηθήσετε αυτούς που ξέρετε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε τους προσφέρετε υλική είτε ψυχολογική υποστήριξη, η πράξη σας θα εκτιμηθεί τόσο από τους ίδιους όσο και από το σύμπαν. Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot