Ταρώ Ανατολής 20/08 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 20/08 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 20/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των κυπέλλων .

Αν αναλύτετε και σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την τάση για να δημιουργήσετε ένα πλάνο πορείας που θα εφαρμόσετε το επόμενο διάστημα. Σκεφτείτε που θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα και σχεδιάστε τα κατάλληλα βήματα για να το πετύχετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο θάνατος

Η ζωή σας πρόκειται να μεταμορφωθεί τώρα, και όλα όσα θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό σιγά σιγά θα μετατραπούν σε κάτι καινούργιο.

Μην φοβάστε αυτή την ανανέωση, τίποτα στη φύση δεν μπορεί να εξελιχθεί χωρίς να αλλάξει. Εμπιστευθείτε το ενστικτό σας και αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον περιττό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Σεπτεμβρίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 20/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των ράβδων

Αν οι τελευταίες μέρες κυλούν αργά και νιώθετε πως τίποτα δεν ξεχωρίζει τη μια από την άλλη, είναι ώρα να αναλλάβετε δράση. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους με όλους τους δυνατούς τρόπους, είτε βρίσκονται κοντά, είτε μακριά σας, και αρνηθείτε να υποκύψετε στη μονοτονία της αδράνειας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Αυγούστου 21

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 20/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των πεντάκτινων

Ακόμη κι αν τώρα αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά θέματα, και δυσκολεύεσετε να παρέχετε στον εαυτό σας όσα σας είναι επιθυμητά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που ευημερούν. Είναι η οικογένεια, η συντροφικότητα, κάποιο ταλέντο σας ή κάτι διαφορετικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση δώστε βάση στα θετικά πράγματα γύρω σας και θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε όλα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Σεπτεμβρίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε ασύγκριτο ενθουσιασμό και όρεξη για νέες εμπειρίες. Σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή θα έχει τη μορφή πιο ικανοποιητικών σχέσεων, πιο ουσιαστικής εργασιακής απασχόλησης, είτε απλά βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας καταλάβει όπως είστε πραγματικά, και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είστε. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αδράξτε τη μέρα και περάστε χρόνο με τα αγαπήμενα σας πρόσωπα, η αφιερώστε την στη φροντίδα και την περιποίηση του εαυτού σας.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των πεντάκτινων

Τι θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε ανθρώπους να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεάλιστες και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών, πραγματοποιήσημων βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο που είστε τώρα έως την τελική φάση. Η δουλειά σας για σήμερα είναι να βρείτε άτομα των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν συγκεκριμένη μορφή. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα βρείτε τρόπους για να δείξετε την αγάπη και τη φροντίδα σας στα κοντινά σας πρόσωπα και να να μεταδώσετε τη χαρά σας σε όλους όσους συναντάτε. Διαφορετικά αν είστε πεσμένοι ψυχολογικά επικοινωνήστε με τα άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλά. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Αυγούστου 21

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, η σημερινή κάρτα σας ζητά να εξετάσετε τα βαθύτερα ζητήματα που μαστίζουν την ψυχή σας. Αποκτήστε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας το μυαλό σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας επηρεάζουν. Δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ανησυχίες που σας δεσμεύουν; Ζητήστε βοήθεια για να ελευθερωθείτε – δεν χρειάζεται να το περάσετε όλο μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Σεπτεμβρίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00