Ταρώ Ανατολής 20/11 Σάββατο

taro

Ταρώ Ανατολής 20/11 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 20/11  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των ξιφών .

Αν μια ανεπιθύμητη κατάσταση έχει μπεί για τα καλα στη ζωή σας σκεφτείτε μήπως έχει έρθει η ώρα να συμφιλιωθείτε με αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε συνεχώς και να χαλάτε την ηρεμία και τις όμορφες στιγμές σας. Τα πράγματα θα φτιάξουν με τον καιρό, και αυτή η κακή ανάμνηση θα μείνει στο παρελθόν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ξιφών

Αν το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε δυσκολίες τα πράγματα πρόκειται να γίνουν καλύτερα από δω και στο εξής.

Το μόνο που θα μένει να σας θυμίζει αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι μια ανάμνηση και η σοφία που αποκτήσατε μέσω αυτής της εμπειρίας.

Και αν γνωρίζετε κάποιον που περνάει κάτι παρόμοιο θα είστε σε θέση να τον βοηθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 20/11  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των κυπέλλων

Για όσους από εσάς αισθάνεστε μοναξιά η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Πρόκειται να μπεί στη ζωή σας ένας νέος σύντροφος ή φίλος που θα αγκαλίασει την ξεχωριστή και υπέροχη προσωπικότητά σας. Και αν είστε ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε την αγάπη και την τρυφερότητά σας στο άλλο σας μισό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των ράβδων

Σήμερα επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε οποιοδήποτε δράμα ή διένεξη συμβεί στο περιβάλλον σας. Και αν σας προκαλέσουν προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε χωρίς να γίνετε εριστικοί. Αν τα καταφέρετε θα κερδίσετε κάτι πολύ πιο σημαντικό, διατηρώντας την ψυχική σας ηρεμία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/11 Εντάσεις μέσα σε ζευγάρια – Νέος έρωτας

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η εμφάνιση του Βασιλιά των κυπέλλων μας τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά μας όνειρα. Βρείτε τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας ώστε να αποδώσουν κατάλληλα. Εναλλακτικά, αναζητήστε άτομα τα οποία θα αποτελέσουν έμπνευση για εσάς και πιάστε δουλειά.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει και το ρητό, η εμπειρία είναι η χτένα που μας δίνει η ζωή αφού έχουμε χάσει τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η βασίλισσα των ξιφών είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει αυτή τη χτένα σε οποιαδήποτε περίσταση. Σήμερα, ο στόχος σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να διορθώσετε αυτά που σας έχουν προβληματίσει.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 20/11  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μονοπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Αυτή τη μέρα περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε τους να αισθανθούν πόσα σημαίνουν για εσάς. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και χαρείτε την αγάπη και τη φύση. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να επιστρέψετε στις δουλειές σας ανανεωμένοι.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των πεντάκτινων

Με τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας θα καταφέρετε να κάνετε όλα όσα έχετε στόχο. Και η σημερινή μέρα σας καλεί να γίνετε φιλόδοξοι και ρεαλιστές. Καταγράψτε όλα τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας, και απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτά τα βήματα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο θάνατος

Σε περίπτωση που παραμένετε προσκολλημένοι σε κάτι που δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, ήρθε η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα προς μια υγιή αλλαγή στη ζωή σας. Ίσως η σκέψη του να το αφήσετε πίσω σας μια για πάντα να σας φοβίζει, όμως σκεφτείτε πως πρόκειται για το καλό σας και τολμήστε το.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/11 Εντάσεις μέσα σε ζευγάρια – Νέος έρωτας

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 20/11  Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε λύπη τώρα, είναι σημαντικό να δείτε βαθιά μέσα σας την αιτία αυτών των συναισθημάτων. Οφείλονται σε μια άσχημη κατάσταση που βιώνετε τώρα; Ή μήπως είναι κάτι που συνέβη στο παρελθόν και σας ασκεί ακόμα ψυχολογική επιρροή; Απελευθερωθείτε από οτι σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των κυπέλλων

Σας αρέσουν οι αλλαγές και δεν επαναπαύεστε σε τίποτα στη ζωή σας. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ανανεωμένη προοπτική τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Αναζητήστε νέους ανθρώπους και νέα έργα που θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ο εαυτός σας. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00