Ταρώ Ανατολής 21/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 21/01 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 21/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η κρίση .

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των πεντάκτινων

Είναι ώρα να βρείτε τρόπους για να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στον κόσμο.

Είτε επιλέξετε να δωρίσετε χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης σε αυτούς που το χρειάζονται, είτε βοηθήσετε έμπρακτα αφιερώνοντας το χρόνο σας, στο τέλος θα νιώσετε πολύ όμορφα.

Μην ανησυχείτε αν θα εκτιμηθεί η γενναιοδωρία σας, οι άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη είναι πάντα ευγνώμονες για όσα τους προσφέρουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 21/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Το άρμα

Εάν αισθάνεστε κολλημένοι σε μια χαμηλή ταχύτητα πορείας, αυτό πρόκειται να αλλάξει σήμερα. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Οι μεταβάσεις που πρόκειται να συμβούν θα κυλήσουν ομαλά, καθώς η μοίρα σας τραβά στην πορεία της. Και αν αυτό δεν συμβαίνει με τον τρόπο που θα θέλατε, αναζητήστε ευκαιρίες για να προωθήσετε τους στόχους σας

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας σας: τα ακίνητα, τα χρήματα, ακόμη και τη ζεστασιά των οικογενειακών σας δεσμών. Σας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος, και πως δεν είναι ανάγκη να παλεύετε συνεχώς για να τα καταφέρετε. Αν δεν μπορείτε να εκδηλώσετε τις ανάγκες σας, ζητήστε συμβουλές από κάποιον που έχει την ανάλογη εμπειρία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10μερο Ιαν ΄21 Προβλέψεις Αγάπης

 

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 21/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των ράβδων

Σε μια πιθανή διαφωνία που μπορεί να έχει προκύψει στη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι ρόλο έχετε παίξει εσείς σε αυτό. Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα είναι να μην παίρνετε μέρος σε οποιαδήποτε διαμάχη σας προκαλούν. Εάν αρνηθείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας σε ασήμαντες ανησυχίες, θα βγείτε κερδισμένοι.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 21/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

7 των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι σε ένα έργο. Και αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε στη φάση που χρειάζεται να περιμένετε. Η φάση αυτή είναι η λιγότερο διασκεδαστική του κύκλου της δημιουργίας – απαιτεί εμπιστοσύνη πως όλα θα λειτουργήσουν. Η εμφάνιση του επτά των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμενετέ για πολύ ακόμα. Εν τω μεταξύ, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των πεντάκτινων

Σήμερα, η εστίασή σας είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένη στην εργασία σας. Προχωρήστε, και ολοκληρώστε τις ανθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην αντίστοιχη αξία για τη δουλειά που προσφέρετε. Εάν δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που θα θέλατε, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε κάτι με καλύτερες προοπτικές.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/01 Τι θέλετε να κάνετε με την ερωτική σας ζωή ;

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Οι εραστές

Οι εραστές σας προσκαλούν να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να βρείτε την αγάπη. Ο καθένας μπορεί να την βιώσει διαφορετικά. Άλλοι τη βρίσκουν στον σύντροφό τους και άλλοι στην γενναιοδωρία των ανθρώπων. Το ιδανικό όμως είναι να την βρείτε πρώτα απ’ όλα στον εαυτό σας. Αγαπήστε τον και γίνετε ο καλύτερός σας φίλος.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των πεντάκτινων

Τι είναι αυτό που θα σας έκανε να νιώσετε αληθινά πλούσιοι; Ένα μεγάλο σπίτι; Ένας αυξημένος τραπεζικός λογαριασμός; Ή μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε; Αν τον τελευταίο καιρό δυκολευτήκατε να παρέχετε στον εαυτό σας τις βασικές σας ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι αυτό δεν θα συμβαίνει για πολύ ακόμα. Τη σημερινή μέρα θα καταφέρετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η εγκράτεια

Μήπως έχετε εξαντλήσει τις αντοχές σας τελευταία; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναζωογονηθείτε. Κάντε τοκαλύτερο δυνατό για να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του πνεύματος, του σώματος και των συναισθημάτων σας. Προς το παρόν ούτως ή άλλως, η μετριοπάθεια πρέπει να μπεί στη ζωή σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Γιορτάστε τον νέο κύκλο ωριμότητας και ευημερίας που ξεκινά για εσάς! Πρόκειται επιτέλους να νιώσετε συναισθηματική ολοκλήρωση μέσα από τα πράγματα που θα κάνετε, καθώς έχετε μεγάλη έμπνευση σε όλους τους τομείς στους οποίους είστε ενεργοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098