Ταρώ Ανατολής 21/01 Παρασκευή

tarw-kosmos

Ταρώ Ανατολής 21/01 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 21/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των πεντάκτινων .

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να μεταμορφώστε τη θλίψη σας σε κατανόηση. Αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, θα πρέπει να διακρίνετε αν πρόκειται πράγματι για κάτι σημαντικό, ή μήπως εσείς το έχετε μεγεθύνει καθώς είστε πληγωμένοι από εμπειρίες του παρελθόντος.

Για ό,τι κι αν πρόκειται να θυμάστε πως είναι άσκοπο να στενοχωριέστε για πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 21/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα κάντε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να βοηθήσετε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Είτε πρόκειται για οικονομική βοήθεια, ή ψυχολογική υποστηριξη, δείξτε στους άλλους τη γενναιοδωρία σας. Οι άνθρωποι θα σας ευχαριστήσουν και θα νιώσετε την ανεκτίμητη ικανοποίηση της προσφοράς.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των ξιφών

Μήπως αισθάνεστε πως έχετε αδικηθεί τελευταία; Το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αποκτήσετε μια νέα οπτική στα όσα σας συμβαίνουν. Ίσως τα γεγονότα να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπετε, προσπαθήστε να αποβάλλετε τα παρορμητικά συναισθήματα και να προσεγγίσετε τη ζωή σας με έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/01 – Deste Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Ιανουαρίου 2022

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα επιθυμείτε να κάνετε κάτι τολμηρό, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Διαφορετικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα μετανιώσετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο θάνατος

Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε άχρηστο και παλιό και καλωσορίστε το νέο. Μην φοβηθείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά νόημα στη ζωή.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 21/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των πεντάκτινων

Με τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας θα καταφέρετε να κάνετε όλα όσα έχετε στόχο. Και η σημερινή μέρα σας καλεί να γίνετε φιλόδοξοι και ρεαλιστές. Καταγράψτε όλα τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας, και απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτά τα βήματα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

4 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν κάτι σας είναι πολύ ευχάριστο, και καταφέρνει να αποτελέσει μια διέξοδο από τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας, είναι ώρα να αναλογιστείτε μήπως έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή σας. Βάλτε μέτρο σε ό,τι έχετε καταλάβει ότι δεν σας κάνει καλό και θα βρείτε την ισορροπία που επιθυμείτε.

zwdia shmera

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα σας παρακινεί να κάνετε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά όνειρά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο κάθε μέρα ώστε να ασχοληθείτε με αυτά που σας γεμίζουν. Μπορείτε ακόμα και να εμπνευστείτε από ένα συγκεκριμένο άτομο, διάσημο ή του περιβάλλοντός σας για μια έξτρα κατέυθυνση προς τον στόχο σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε, και σήμερα πρόκειται να λάβετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να δείτε πέρα από τις προκαταλήψεις σας. Υπάρχει μια οπτική την οποία δεν έχετε σκεφτεί, ή μια θεωρία που μπορείτε να εφαρμόσετε τώρα. Εναλλακτικά, σκεφτείτε να κάνετε μια βόλτα ώστε να λάβετε την απαραίτητη απόσταση από το θέμα που σας απασχολεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/01 – Deste Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Ιανουαρίου 2022

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 21/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Οι εραστές

Σήμερα μπείτε στη διαδικασία να αναζητήσετε ξανά την αγάπη σε νέες πηγές. Κάποιοι μπορεί να τη βρούν σε έναν ερωτικό σύντροφο, άλλοι στους οικογενειακούς δεσμούς και άλλοι στους φίλους. Όποια περίπτωση και αν σας αντιπροσωπεύει, θυμηθείτε να δείχνετε την αγάπη σας πρωτίστως στον εαυτό σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιεροφάντης

Αν σήμερα αισθάνεστε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοχή για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε. Με αυτο τον τρόπο θα μεταδώσετε τα μηνύματα που προσπαθείτε εδώ και καιρό, και ίσως να βοηθηθείτε ακόμα και επαγγελματικά κάνοντας τα κατάλληλά άτομα να σας προσέξουν.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia