Ταρώ Ανατολής 21/02 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 21/02 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 21/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η κρίση .

Κάποια είδηση που θα λάβετε σήμερα μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη για τα μελλοντικά σας σχέδια, ή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Εμπιστευθείτε την προσωπική σας κρίση σε όσα συμβαίνουν γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα απ’ όλους γύρω σας που θέλετε να φτάσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Ώρα να χρησιμοποιήσετε την σκληρά κερδισμένη εμπειρία σας στα θέματα που αντιμετωπίζετε τώρα, ξεχωρίζοντας τις σωστές κινήσεις από τις λάθος.

Και αν νιώθετε πως η συμπεριφορά ενός κοντινού σας ατόμου έχει αλλάξει απέναντί σας είναι καλύτερα να το συζητήσετε με το ίδιο παρά να παραπονεθείτε γι΄ αυτό σε κάποιον τρίτο.

Με λίγη καλή θέληση όλα θα λυθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 21/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι ίσως να πρέπει να το τολμήσετε τελικά. Όμως μην βιαστείτε. Αναζητήστε όλες τις κατάλληλες πληροφορίες που αφορούν αυτό το τόλμημα ώστε να μην το μετανιώσετε αν κάτι πάει στραβά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας κηρύσσει την έναρξη ενός νέου κύκλου εξέλιξης, δημιουργικής δυναμικής και συναισθηματικής ικανοποίησης. Κρατήστε κοντά το σημειωματάριό σας γιατί είναι μια μέρα έντονης έμπνευσης.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο κόσμος

Μην κρατάτε άλλο κρυφά τα έργα σας τώρα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο και δεν θα χάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές εκείνων που γνωρίζουν. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να σας φέρει το μέλλον καθώς έχετε δουλέψει πολύ για όσα επιθυμείτε να μπούν στη ζωή σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 21/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί σήμερα υπάρχουν πολλά να αποκομίσετε από τις προσπάθειές σας. Είτε αποσκοπείτε στην απόκτηση υλικών αγαθών, είτε επιθυμείτε την ψυχολογική ικανοποίηση που μπορεί να σας φέρει ένα έργο, δώστε όλη σας την ενέργεια για αυτόν τον ανώτερο σκοπό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των ξιφών

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να κυρήξετε ανακωχή με μια ενοχλητική κατάσταση. Να είστε σίγουροι ότι είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές ίσως να μην μπορούμε να φερθούμε με τον τρόπο που θέλουμε και να φτιάξουμε τα πράγματα όπως επιθυμούμε, όμως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα γίνουν όλα όπως πρέπει να είναι.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των ράβδων

Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που σας επιτίθεται; Πρόκειται για δικό τους λάθος; Ή μήπως είστε υπεύθυνοι για την έναρξη της διαφωνίας; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα, είναι να μην παίρνετε μέρος σε διαμάχες ακόμα κι αν σας προκάλεσαν. Αποβάλλετε το δράμα από τη ζωή σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η δικαιοσύνη

Υπάρχει μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ταλανίζει; Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι από δω και στο εξής θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα αρνητικά πράγματα. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και φέρτε τις καταστάσεις με το μέρος σας. Αν έχετε αδικηθεί, είναι ώρα να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 21/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο αυτοκράτορας

Ο αυτοκράτορας υποδηλώνει πως είστε κάτι παραπάνω από ικανοί να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο και να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Μην σας αγχώνει η πιθανή έλλειψη εμπειρίας που ίσως να έχετε. Κάποιος από το περιβάλλον σας είναι σε θέση να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για να ξεκινήσετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των κυπέλλων

Αν είστε από αυτούς που σκέφτονται και αναλύουν υπερβολικά το μέλλον, έχει έρθει η στιγμή να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Χρησιμοποιήστε την ζωηρή σας φαντασία για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μόνο αν παρέμβετε οι ίδιοι στη μοίρα σας θα καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66