Ταρώ Ανατολής 21/03 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 21/03 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 21/03 Δευτέρα Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο διάβολος .

Λατρεύετε να υποκύπτετε στους πειρασμούς της ζωής, και τη σημερινή μέρα θα είναι εύκολο να ενδώσετε σε αυτούς που έχετε περισσότερη αδυναμία. Μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας σε ό,τι πρόκειται να θελήσετε σήμερα, απλά φροντίστε να μην χάσετε τον έλεγχο υπερβολικά!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα.

Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 21/03 Δευτέρα Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθηστο τρόπο. Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε. Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των πεντάκτινων

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας. Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Ώρα να χρησιμοποιήσετε την σκληρά κερδισμένη εμπειρία σας στα θέματα που αντιμετωπίζετε τώρα, ξεχωρίζοντας τις σωστές κινήσεις από τις λάθος. Και αν νιώθετε πως η συμπεριφορά ενός κοντινού σας ατόμου έχει αλλάξει απέναντί σας είναι καλύτερα να το συζητήσετε με το ίδιο παρά να παραπονεθείτε γι΄ αυτό σε κάποιον τρίτο. Με λίγη καλή θέληση όλα θα λυθούν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 21/03 Δευτέρα Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των ξιφών

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να κυρήξετε ανακωχή με μια ενοχλητική κατάσταση. Να είστε σίγουροι ότι είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές ίσως να μην μπορούμε να φερθούμε με τον τρόπο που θέλουμε και να φτιάξουμε τα πράγματα όπως επιθυμούμε, όμως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα γίνουν όλα όπως πρέπει να είναι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

4 των πεντάκτινων

Μήπως έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με τον φόβο ότι θα χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς; Η σημερινή μέρα σας καλεί να αναλογιστείτε όσα χάνετε με αυτή σας την συμπεριφορά. Διαφορετικά, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα αναλάβετε δράση διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να γιορτάσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να δείξετε τα επιτεύγματά σας στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ξιφών

Αν τα συναισθήματά σας ή κάποιο άλλο άτομο ελέγχουν τη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερωθείτε από αυτά τα «δεσμά». Ίσως ακόμα να νιώθετε αδικημένοι από μια κατάσταση, όμως θα πρέπει να δείτε τη θέση σας ψύχραιμα και αντικειμενικά και να μην αφήνετε να σας επηρεάσει κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 21/03 Δευτέρα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η εγκράτεια

Μήπως έχετε εξαντλήσει τις αντοχές σας τελευταία; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναζωογονηθείτε. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του πνεύματος, του σώματος και των συναισθημάτων σας. Βάλτε στη ζωή σας τη μετριοπάθεια.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σε μια κατάσταση που σας απασχολεί η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει την απάντηση που χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και προχωρήστε στην επίλυση του προβλήματος. Διαφορετικά, αφιερώστε τον ελέυθερο χρόνο σας γράφοντας τις σκέψεις σας και εντοπίστε ποια από τα όνειρά σας μπορούν να πάρουν μια καλλιτεχνική μορφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia