Ταρώ Ανατολής 21/04 Πέμπτη

taro

Ταρώ Ανατολής 21/04 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 21/04 Πέμπτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

6 των ξιφών .

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο πύργος

Αν στο παρελθόν σας απογοήτευσε το γεγονός πως μια προσπάθειά σας ναυάγησε, μην τα παρατάτε.

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να οικοδομήσετε το έργο σας πάνω σε σταθερές βάσεις.

Γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα τις δυνατότητές σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να επιτύχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 21/04 Πέμπτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των ράβδων

Δώστε βάση στις επικοινωνίες σας, γιατί πλέον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να βγείτε από οποιδήποτε αδιέξοδο. Είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα προσωπικά, οι φίλοι που είναι πάντα εκεί για σας μπορούν να προτείνουν αναπάντεχες λύσεις ή να σας παρέχουν έμπρακτη βοήθεια. Μην απομονώνεστε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

O άσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Θα δείτε άμεσα τα θετικά αποτελέσματα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/04 Ερωτικές αντιζηλίες – Αισθηματικές αποκαλύψεις

zwdia-zvdia-taro-00

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 21/04 Πέμπτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των ξιφών

Αυτό που χρειάζεστε για σήμερα είναι να αποδεχτείτε πως μια κατάσταση που αντιμετωπίζετε θα χρειαστεί χρόνο για να λυθεί. Πιστέψτε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να αλλάξετε και συμφιλιωθείτε με όσα φέρνει η μοίρα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

4 των ράβδων

Σημερα είναι μια ιδανική μέρα για να αφιερωθείτε στο σπίτι σας και να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει. Φτιάξτε ένα ιδιαίτερο γέυμα και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας, ή αλλάξτε διακόσμηση στους χώρους που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας για να γίνεται πιο παραγωγικοί.

zwdia-zodia-astrologia-65

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των ράβδων

Ώρα να μετατρέψετε μια πολυδουλεμένη ιδέα σε ένα απτό έργο που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη και πάνω απ’ όλα θα ικανοποιήσει την ψυχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή και αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να συναντήσετε και τις λύσεις που θα προκύψουν στα προβλήματά σας. Θα εκμεταλλευτείτε αυτες τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο αν δουλέψετε με ζήλο και τις αξιοποιήσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/04 Ερωτικές αντιζηλίες – Αισθηματικές αποκαλύψεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ταρώ Ανατολής 21/04 Πέμπτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η κρίση

Μην τρομάζετε στη σκέψη μιας δραστικής αλλαγής, γιατί θα έρθουν μεγάλες βελτιώσεις στη ζωή σας αν πάρετε απόφαση να μετατρέψετε τους τομείς που το έχουν ανάγκη. Ό,τι χτίσετε πάνω σε νέα θεμέλια θα μείνει σταθερό και σίγουρο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot