Ταρώ Ανατολής 21/06 Δευτέρα

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 21/06 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 21/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ξιφών .

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το ανιτμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σήμερα θα χρειαστεί να σκεφτείτε πιθανούς τρόπους για να επιτύχετε την αρμονία στο χώρο που ζείτε.

Η λύση μπορεί να είναι είτε η αναδιαμόρφωση του χώρου σας, η έμπρακτη φροντίδα των αγαπημένων σας, ή μια μέρα αφιερωμένη στις δικές σας ανάγκες. Ό,τι κι αν σας αντιστοιχεί προγραμματίστε το άμεσα γιατί το έχετε ανάγκη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 21/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο μάγος

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία. Θέστε σε κίνηση όλες σας τις δυνάμεις. Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/06 3ο Δεκαήμερο Ιουνίου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 21/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Σελήνη

Νιώθετε λίγο παραπάνω συναισθηματικοί; Βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα; Αυτά είναι όλα σημάδια ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα για να φροντίσετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν προσέξετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, δώστε προσοχή σε τυχόν σημάδια διαίσθησης που μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας. Η σοφία που λαμβάνετε μπορεί να μην έχει λογική, αλλά θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα θα λάβετε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα, γι’ αυτό επικοινωνήστε με τους γύρω σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Διαφορετικά, αν νιώθετε να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, ίσως να πρέπει να ψάξετε μέσα σας τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 21/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

10 των πεντάκτινων

Ζούμε σε έναν υλικό κόσμο όπου ο πλούτος έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Άλλοι αναζητούν τα χρήματα και άλλοι τη συναισθηματική ολοκλήρωση στη ζωή τους. Σήμερα, βρείτε τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Στη φάση αυτή αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Έχετε πολλές νέες και συναρπαστικές ιδέες στο μυαλό σας. Όμως φροντίστε να ισορροπήσετε αυτή την έμπνευση με την πραγματικότητα. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άτομο που μπήκε πρόσφατα στο περιβάλλον σας και θα μπορούσε να σας φανεί πολύ χρήσιμο.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο πύργος

Εάν χτίζατε σε ασταθές έδαφος, σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να ανοικοδομήσετε ξανά σε σταθερά θεμέλια. Δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό να ξεκινάτε από την αρχή, αλλά είναι καλύτερο από το να σταματήσετε τώρα. Αναζητήστε μια νέα αρχή μετά από ένα οδυνηρό τέλος που μπορεί να σας άφησε απογοητευμένους. Θυμηθείτε, ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσετε είναι να ξαναπροσπαθήσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/06 3ο Δεκαήμερο Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Μην φοβάστε να εκφράσετε τις ανησυχίες σας στους άλλους, δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αντιθέτως βοηθάτε τον εαυτό σας όντας ειλικρινείς.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot