Ταρώ Ανατολής 22/01 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 22/01 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 22/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των ξιφών .

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Να είστε βέβαιοι ότι δεν φαντάζεστε πράγματα που δεν συμβαίνουν: υπάρχει σαφής ανάγκη για προσοχή σήμερα. Γι’ αυτό προχωρήστε και συγκεντρώστε τα όπλα σας για παν ενδεχόμενο. Ωστόσο, μην προτρέχετε: να είστε αμυντικοί και όχι επιθετικοί. Διαφορετικά, αυτά τα όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που σας θέτει η σημερινή κάρτα.

Στην επιφάνεια μπορεί σας έχει απογοητεύσει η έλλειψη χρημάτων, δεν έχετε όσες ανέσεις επιθυμείτε, ή ίσως να συνέβη μια απογοητευτική επιχειρηματική ευκαιρία.

Παρ’ όλα αυτά τα υλικά αγαθά είναι μόνο ένα κομμάτι της ζωής σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε ποια είναι τα αληθινά ανεκτίμητα πράγματα που σας περιβάλλουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 22/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ξιφών

Έχετε την ευκαρία να επιλέξετε τι είναι αυτό που θέλετε να μάθετε περισσότερο, καθώς ανόιγεται ένας νέος κύκλος πνευματικής γνώσης και ανάπτυξης μπροστά σας. Είτε σας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο,είτε θέλετε να εμβαθύνετε στην εξερεύνηση της ψυχής σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των πεντάκτινων

Σας συγκλονίζει η προοπτική μιας κουραστικής ημέρας; Να είστε σίγουροι οτι θα τα καταφέρετε όλα. Έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε πολλά πράγματα μαζί: τα επαγγελματικά σας, τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, την πραγματοποίση των σχεδίων σας και πολλά άλλα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο για να βρείτε ισορροπία μεταξύ των υποχρεώσεών σας και των προσωπικών σας αναγκών.

Διαβαστε επισης : Ερωτική σελήνη 22-25/01 Θα ζητάς την ζωή μας πίσω

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 22/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου ευημερίας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Ίσως να σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι ή να στοχεύσετε σε μια προαγωγή. Ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ξιφών

Αν αισθάνεστε θλιμμένοι τελευταία, θα χρειαστεί να κατανοήσετε την βαθύτερη πηγή αυτού του συναισθήματος. Έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο γεγονός που συνέβη; Ή μήπως πρόκειται για κάτι φαινομενικά ανύπαρκτο που σας βασανίζει; Βρείτε την αιτία των προβληματισμών σας και θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε από αυτούς.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 22/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σε μια κατάσταση που σας απασχολεί τελευταία, εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Μόνο έτσι θα ανακαλύψετε τον σωστό δρόμο για να προχωρήσετε. Και αν δεν μπορείτε να διακρίνετε τι ακριβώς συμβαίνει αφιερώστε χρόνο σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει για να βρείτε τη λύση που ζητάτε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Πρόκειται να λάβετε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που θα διαλευκάνει την αλήθεια που αναζητάτε. Αυτό που θα μάθετε τώρα θα βελτιώσει τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Και αν αυτό δεν γίνει, συνομιλήστε οι ίδιοι με τους κατάλληλους ανθρώπους και πάρτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των ξιφών

Ίσως περνάτε μια άσχημη περίοδο και το μόνο που επιθυμείτε τώρα είναι να βγείτε από αυτήν. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και κυρίως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό που βιώνετε. Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχετε λάβει ένα πολύτιμο μάθημα και θα νιώσετε σοφότεροι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά και να ολοκληρώσετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες τη σημερινή μέρα. Έχετε την μοναδική δυνατοτητα να αξιοποιείτε κατάλληλα όλο τον διαθέσιμο χρόνο. Εάν παρόλα αυτά δεν λαμβάνετε την υλική αναγνώριση που σας αναλογεί, ίσως ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια καλύτερη ευκαιρία στην αγορά εργασίας.

Διαβαστε επισης : Ερωτική σελήνη 22-25/01 Θα ζητάς την ζωή μας πίσω

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιεροφάντης

Η προσοχή του περιβάλλοντός σας είναι στραμμένη επάνω σας τώρα. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και διαδώστε τους τις σκέψεις και τις επιδιώξεις σας. Μιλήστε για τα έργα σας και προσελκύστε πιθανούς βοηθούς για την υπόλοιπη διαδρομή σας. Με αυτό τον τρόπο όλα θα γίνουν γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των κυπέλλων

Εάν νιώθετε μόνοι, η σημερινή μέρα δείχνει ότι μπορεί να μην ισχύει για πολύ αυτό. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μια νέα σχέση ή μια νέα φιλία όπου θα εκτιμήσουν πραγματικά την ξεχωριστή προσωπικότητά σας. Διαφορετικά αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση με έναν αγαπημένο σας, αφιερώστε χρόνο για να του δείξετε πόσο σημαντικός είναι για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις