Ταρώ Ανατολής 22/02 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 22/02 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 22/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των ξιφών .

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της σημερινής μέρας για να μάθετε αυτά που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για μια νέα γνώση που θα σας ωριμάσει πνευματικά είτε αφορά την απάντηση που ψάχνετε εδώ και καιρό ο άσος των ξιφών θα σας χαρίσει αυτό που αναζητάτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 22/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των ξιφών

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένατε με ανυπομονησία να μάθετε τις εξελίξεις από ένα έργο στο οποίο έχετε αφιερωθεί ολοκληρωτικά, η σημέρινη μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν ασχολείστε με κάτι αυτό το διάστημα, είναι η ιδανική στιγμή να το σχεδιάσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας – Deste Προβλέψεις για το 3ο 10ήμερο ΦΕΒ’22

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των πεντάκτινων

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας. Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

8 των ράβδων

Αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας τελευταία, αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που πρόκειται να ζωηρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καλωσορίσετε τις καινούργιες εμπειρίες με προθυμία.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 22/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Είστε ένα βήμα μακριά από όσα ονειρεύεστε, αρκεί να αναζητήσετε τις ιδανικές ευκαιρίες στα σωστά μέρη.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

4 των ξιφών

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας τονίζει πως είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα για να θεραπεύσετε το σώμα και την ψυχή σας. Ακούστε τα σημάδια που σας δείχνουν ότι δεν έχει νόημα να προχωράτε αν είστε τραυματισμένοι, το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Μόλις έρθετε και πάλι σε ισορροπία θα καταφέρετε ότι έχετε βάλει στόχο.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των πεντάκτινων

Ζούμε σε έναν υλικό κόσμο όπου ο πλούτος έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Άλλοι αναζητούν τα χρήματα και άλλοι τη συναισθηματική ολοκλήρωση στη ζωή τους. Σήμερα, βρείτε τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Στη φάση αυτή αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

7 των κυπέλλων

Αν αναλύτετε και σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την τάση για να δημιουργήσετε ένα πλάνο πορείας που θα εφαρμόσετε το επόμενο διάστημα. Σκεφτείτε που θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα και σχεδιάστε τα κατάλληλα βήματα για να το πετύχετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας – Deste Προβλέψεις για το 3ο 10ήμερο ΦΕΒ’22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 22/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν η τωρινή απασχόλησή σας δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας παρέχει τη δυνατότητα να φτάσετε εκεί που θέλετε, είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι πιο κατάλληλο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με την τέχνη και την ομορφία. Κάντε τα πράγματα που σας ευχαριστούν, εκφραστείτε μέσα από τα ταλέντα σας και μοιράστε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα στους γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66