Ταρώ Ανατολής 22/03 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 22/03 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 22/03 Τρίτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η δικαιοσύνη .

Αν αντιμετωπίσατε μια υπόθεση που σας δυσκόλεψε πολύ τελευταία, πρόκειται να ξεκαθαρίσουν όλα προς όφελός σας και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μην αφήνετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται ή να καρπώνεται την δική σας προσπάθεια. Μπορείτε να υψώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε οτιδήποτε, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να το κάνετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των κυπέλλων

Σας αρέσει πολύ να σχεδιάζετε το μέλλον σας και να φαντάζεστε όλα τα απίθανα πράγματα που θα καταφέρετε και τα μέρη στα οποία θα πάτε, όμως αν δεν ξεκινήσετε να εργάζεστε βήμα βήμα γι’ αυτά που θέλετε να πετύχετε, θα παραμείνουν απλές φαντασιώσεις.

Εκμεταλλεύτείτε κάθε ευκαιρία που παρουσίαζεται για να φτάσετε ολοένα και πιο κοντά στους στόχους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 22/03 Τρίτη  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε θα κάνει κάτι σημαντικό για εσάς, και πρόκειται να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση μέσω αυτού. Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να σας προσεγγίσουν και θα ωφεληθείτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αιστανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 22-24/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Το άρμα

Σήμερα η ζωή σας πρόκειται να υποστεί μια αλλαγή ταχυτήτων. Η τύχη σας θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και θα συμβούν γεγονότα που περιμένατε για καιρό. Εξακολουθείτε να νιώθετε μια ανυπόφορη στατικότητα; Πάρτε την πρωτοβουλία για να στρέψετε τις πιθανότητες υπερ σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των ράβδων

Ώρα να μετατρέψετε μια πολυδουλεμένη ιδέα σε ένα απτό έργο που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη και πάνω απ’ όλα θα ικανοποιήσει την ψυχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή και αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 22/03 Τρίτη  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε ιδιαίτερα εργατικοί και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας. Σε αυτή τη φάση της ζωής σας έχετε έντονη παραγωγική ικανότητα και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αν η εργασία σας δεν ταιρίαζει στον τρόπο ζωής σας, είτε νιώθετε να μην αναγνωρίζεται η προσπάθειά σας, μην φοβάστε να αναζητήσετε κάτι νέο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των κυπέλλων

Ό,τι και αν είναι αυτό που επιθυμείτε βαθιά μέσα σας να αποκτήσετε, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει. Απλά φροντίστε να αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας στην φροντίδα αυτών που αγαπάτε. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε και να μοιράζεστε.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Η προσοχή των ανθρώπων είναι στραμένη επάνω σας σήμερα. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να το αποφύγετε, αλλά αντίθετα εκμεταλλευτείτε το για να πείτε όσα σκέφτεστε ή να δείξετε τις δυνατότητές σας. Ίσως θέλετε να πάτε κόντρα στο υπάρχον κατεστημένο, αλλά φροντίστε να βρείτε την ιδανική στιγμή για να το κάνετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

7 των ράβδων

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε το τελευταίο διάστημα μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε ένα βουνό. Τώρα που βρίσκεστε στην κορυφή, μήπως υπάρχει κάτι που σας εμποδίζει να το χαρείτε. Τα καλά νέα είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατάσταση. Και τα άσχημα, πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 22-24/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 22/03 Τρίτη  Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

O ιππότης των ράβδων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας. Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν νιώθετε οτι οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμένατε από αυτούς, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήμτά σας. Η σημερινή σας πρόκληση είναι να εξετάσετε αν το ποτήρι που βρίσκεται μπροστά σας είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι υπάρχει μέσα σε αυτό για να ανακάμψετε από τη θλίψη σας. Αλλάξτε την προοπτική σας και θα νιώσετε και πάλι αισιόδοξοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia