Ταρώ Ανατολής 22/04 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 22/04 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 22/04 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η δικαιοσύνη .

Σήμερα πρόκειται να αρχίσετε να ξεπερνάτε μια δύσκολη κατάσταση που σας έχει συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να φροντίσετε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας για να στρέψετε τα πράγματα προς όφελός σας. Και αν νιώσατε αδικημένοι, η τύχη επιτέλους θα σας χαμογελάσει.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους τρέχοντες περιορισμούς σας. Υπάρχει μια άποψη που δεν έχετε σκεφτεί;

Ή ένα μάθημα ή ένα βιβλίο που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε νέες δεξιότητες; Εναλλακτικά, μια βόλτα στη φύση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κάποια απόσταση από ό, τι σας ενοχλεί και να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 22/04 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των πεντάκτινων

Βρείτε τρόπους για να αξιοποιήσετε όλα τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τους φίλους, την καριέρα σας ή τα πράγματα που έχετε καταφέρει ως τώρα στη ζωή σας. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε ολοκληρώσει όλα όσα θέλατε, γιατί πρόκειται να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες συντομότερα απ’ όσο ελπίζατε. Απλά προσπαθείστε να επικεντρωθείτε στην ομορφιά των πραγμάτων και να παραμείνετε θετικοί παρά τις δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσατε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 22-24/04 – Επανασύνδεση με ευκολία – Γρήγορη πρόοδος

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 22/04 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η ενέργεια της σημερινής κάρτας πρόκειται να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν απαντήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνους που θέλουν να ωριμάσουν πνευματικά. Αφιερώστε τον πολύτιμο ελέυθερο χρόνο σας μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή εξασκώντας κάποιο ταλέντο σας και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 22/04 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των κυπέλλων

Αν οι γύρω σας δεν μπορούν να διακρίνουν την δυσαρέσκεια που νιώθετε προς μια λανθασμένη συμπεριφορά τους, ίσως είναι ώρα να τους μιλήσετε ανοιχτά. Ιδίως αν πρόκειται για πολύ κοντινά σας πρόσωπα, δεν είναι ανάγκη να καταπιέζετε αυτά που αισθάνεστε για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση. Αυτοί που αξίζουν να μείνουν δίπλα σας θα σας ακούσουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Μην φοβάστε να εκφράσετε τις ανησυχίες σας στους άλλους, δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αντιθέτως βοηθάτε τον εαυτό σας όντας ειλικρινείς.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Πρόκειται να λάβετε άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση, γι’ αυτό αναζητήστε όλους τους πιθανούς τρόπους για να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Ξεκινά μια νέα φάση στη ζωή σας καθώς ανακαλύπτετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από αυτήν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των πεντάκτινων

Είστε άτομο με ευαισθησίες και διαισθάνεστε την ανάγκη των γύρω σας. Γι’ αυτό αφιερώστε τη σημερινή μέρα ώστε να βοηθήσετε αυτούς που ξέρετε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε τους προσφέρετε υλική είτε ψυχολογική υποστήριξη, η πράξη σας θα εκτιμηθεί τόσο από τους ίδιους όσο και από το σύμπαν. Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 22-24/04 – Επανασύνδεση με ευκολία – Γρήγορη πρόοδος

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των κυπέλλων

Σήμερα φροντίστε να αφήσετε στην άκρη όσα σας απασχολούν, έστω και για λίγο, ώστε να γιορτάσετε μαζί με όσους αγαπάτε. Ακόμα κι αν δεν κυλούν όλα ρόδινα τώρα στη ζωή σας, έχετε εμπιστοσύνη στη μοίρα σας και προσπαθήστε να είστε θετικοί για να έλξετε έτσι τα καλά πράγματα κοντά σας. Όλα θα φτιάξουν αν το πιστέψετε αληθινά!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η κρίση

Οι αλλαγές που έρχονται τώρα, θα δείτε πως είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα θα σας οδηγήσουν σε πολύ θετικά αποτελέσματα. Για να προχωρήσει η στατική σας καθημερινότητα χρειάζονται μερικές αλλαγές που και που. Μην διστάζετε γιατί ο τολμών νικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot