Ταρώ Ανατολής 22/06 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 22/06 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 22/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των ξιφών .

Νιώθετε ότι κάνετε παρανοϊκές σκέψεις; Μερικές φορές το να νιώθετε άσχημα με μια κατάσταση συμβαίνει για κάποιο λόγο. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει τώρα για την αμυντική σας στάση. Ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τα όπλα σας χαμηλά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας προκαλεί να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να σας αποθαρρύνουν οι οικονομικές δυσκολίες που ίσως έχετε τώρα, η έλληψη χρημάτων ή μια απογοητευτική επιχειρηματική κίνηση.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά συμβαίνει στον τραπεζικό λογαριασμό σας μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σήμερα αναλογιστείτε τι είναι αυτό που σας θρέφει πραγματικά. Τα χρήματα δεν έχουν σημασία αν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 22/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Ο στόχος σας σε αυτη τη φάση είναι η δημιουργία ενός αρμονικού οικιακού περιβάλλοντος. Ο τρόπος που θα συμβεί αυτό μπορεί να βρίσκεται στη φροντίδα του χώρου σας ή των μελών της οικογένειάς σας και του εαυτού σας. Η πρόκλησή σας για σήμερα: βρείτε τρόπους να έρθετε σε ισορροπία.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η δικαιοσύνη

Υπάρχει κάποια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ρίχνει; Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι σήμερα τα πράγματα θα στραφούν πρός το καλύτερο. Αξιοποιήστε το λαμπρό σας μυαλό υποστηρίζοντας τη θέση σας και χρησιμοποιήστε τη λογική αντί για το συναίσθημα. Εάν νιώθετε ότι ο κόσμος είναι ένα άδικο μέρος, μην ανησυχείτε. Θα σας ακούσουν λογικοί άνθρωποι και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga Προβλέψεις για Σχέσεις και Οικονομικά

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 22/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η εγκράτεια

Μήπως έχετε εξαντλήσει τις αντοχές σας τελευταία; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναζωογονηθείτε. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του πνεύματος, του σώματος και των συναισθημάτων σας. Προς το παρόν ούτως ή άλλως, η μετριοπάθεια πρέπει να μπεί στη ζωή σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης. Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 22/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Να είστε βέβαιοι ότι δεν φαντάζεστε πράγματα: υπάρχει σαφής ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε λοιπόν και συγκεντρώστε τα όπλα σας για κάθε περίπτωση. Ωστόσο, μην πηγαίνετε πολύ μακριά: να είστε αμυντικοί, όχι επιθετικοί. Διαφορετικά, αυτά τα όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Το άρμα

Σήμερα η ζωή σας πρόκειται να υποστεί μια αλλαγή ταχυτήτων. Η τύχη σας θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και θα συμβούν γεγονότα που περιμένατε για καιρό. Εξακολουθείτε να νιώθετε μια ανυπόφορη στατικότητα; Πάρτε την πρωτοβουλία για να στρέψετε τις πιθανότητες υπερ σας.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

H Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα εκμεταλλευτείτε κάθε μικρή ευκαιρία που σας παρουσιάζεται για να δείξετε τις δυνατότητές σας στα επαγγελματικά σας. Τραβήξτε την προσοχή των πελατών και των προϊσταμένων σας και δείξτε τους ότι μπορούν να σας εμπιστευθούν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε υπερβολική ενέργεια και ενθουσιασμό; Δεν νιώθετε ολοκλήρωση παρά τα όσα έχετε καταφέρει; Αυτό είναι κατανοητό, και σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή σημαίνει πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο ουσιαστική εργασία, είτε απλά βρείτε έναν δικό σας άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει όπως είστε πραγματικά και όχι με τον τρόπο θα ήθελε εκείνος. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga Προβλέψεις για Σχέσεις και Οικονομικά

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να

αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

O ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot