Ταρώ Ανατολής 22/07 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 22/07 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 22/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο τροχός της τύχης

Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις της μοίρας και της τύχης, γιατί πρόκειται να έρθουν πολλές αλλαγές το επόμενο διάστημα για εσάς.

Αυτή η έλλειψη ελέγχου ίσως να σας τρομοκρατεί, όμως στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 22/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο κόσμος

Μην κρατάτε άλλο κρυφά τα έργα σας τώρα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο και δεν θα χάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές εκείνων που γνωρίζουν. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να σας φέρει το μέλλον καθώς έχετε δουλέψει πολύ για όσα επιθυμείτε να μπούν στη ζωή σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των πεντάκτινων

Σας αγχώνει η σκέψη μιας γεμάτης με υποχρεώσεις ημέρας; Ευτυχώς για εσάς, είστε ικανοί να καταφέρετε πολλά πράγματα μαζί τώρα, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τον απαραίτητο χώρο ώστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 22-25/07 Ερωτικές επισκέψεις – Εκπλήξεις οικονομικές

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 22/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν ο Βασιλιάς των κυπέλλων κάνει την εμφάνισή του, είναι γίατί θέλει να μας πεί να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας όνειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε βαθιά; Αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με την επιχειρηματικότητα, αυτή είναι σήμερα. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίσει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ιδανική ισορροπία καλλιτεχνικής ακεραιότητας και κοσμικής επιρροής. Εάν γνωρίζετε ένα τέτοιο άτομο είναι ώρα να εμπνευστείτε από αυτό.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 22/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Οι εραστές

Τη σημερινή μέρα αφιερώστε την αναζητώντας την αγάπη στις σχέσεις σας. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, περάστε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε και δείξτε τρυφερότητα και γενναιοδωρία στους γύρω σας. Και το σημαντικότερο όλων, δείξτε αγάπη και ενδιαφέρον στον εαυτό σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Έχετε πολλέες νέες ιδέες που πρόκειται να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που επιθυμείτε για την ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη της υλοποίησης τους σταδιακά, παρά στην διαρκή σκέψη και ανάλυση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην πράξη!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 3ο δεκαήμερο Ιουλίου 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

O άσος των πεντάκτινων

Μην αναβάλετε άλλο τα έργα σας! Η νέα εποχή φέρνει νέες ευκαιρίες, γι’ αυτό είτε επιδιώκετε κάτι καινούργιο είτε είναι απαραίτητο να προχωρήσετε κάτι που αφήσατε στη μέση, κάντε τώρα το πρώτο βήμα. Η μοίρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εξελίξεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο θάνατος

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να πραγματοποιήσετε μια απαραίτητη αλλαγή την οποία επεξεργάζεστε καιρό, μην χάνετε άλλο χρόνο γιατί μόνο μέσω της αλλαγής έρχεται η ανανέωση και η ανάπτυξη. Είτε πρόκειται για ένα προσωπικό ή για κοινό σας θέμα, είναι ώρα να περάσετε στο επόμενο επίπεδο και να αποβάλλετε οτι δεν σας είναι πλέον χρήσιμο.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 22-25/07 Ερωτικές επισκέψεις – Εκπλήξεις οικονομικές

zodia-astra-tarot

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Αξιοποιήστε την σπάνια καλλιτεχνική σας έμπνευση και μπείτε στην διαδικασία της δημιουργίας για να διώξετε μακριά κάθε άσχημη σκέψη που σας απασχολεί. Μέσω της ενασχόλησης με αυτά που σας γεμίζουν θα καταφέρετε να βρείτε ξανά το νήμα στη ζωή και έναν καλό λόγο για να ξυπνάτε με όρεξη και ενθουσιασμό.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το αντιμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75