Ταρώ Ανατολής 22/08 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 22/08 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 22/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Ώρα να χρησιμοποιήσετε την σκληρά κερδισμένη εμπειρία σας στα θέματα που αντιμετωπίζετε τώρα, ξεχωρίζοντας τις σωστές κινήσεις από τις λάθος.

Και αν νιώθετε πως η συμπεριφορά ενός κοντινού σας ατόμου έχει αλλάξει απέναντί σας είναι καλύτερα να το συζητήσετε με το ίδιο παρά να παραπονεθείτε γι΄ αυτό σε κάποιον τρίτο.

Με λίγη καλή θέληση όλα θα λυθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 22/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιεροφάντης

Ετοιμαστείτε να γίνετε το κέντρο της προσοχής τη σημερινή μέρα. Σκεφτείτε καλά πως θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την δημοτικότητα. Ίσως είναι ώρα να πείτε στους ανθρώπους τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Και αν αναζητάτε συνεργάτες σε ένα νέο έργο είναι η ιδανική ευκαιρία να το προτείνετε στα άτομα που θα σας προσεγγίσουν και να δείτε τι θα ακολουθήσει.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 22-24/08 Το σταυροδρόμι της Αγάπης

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 22/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα σκέφτεστε να κάνετε κάτι τολμηρό, και η σημερινή μέρα υποδεικνύει ότι ίσως να μην είναι και τόσο απερίσκεπτο εκ μέρους σας τελικά. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε να έχετε προβλέψει όλες τις πιθανές παραμέτρους ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 22/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

6 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα κάντε ένα διάλειμμα από τις ευθύνες σας και αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο σπίτι προσπαθήστε να θυμηθείτε τι είναι αυτό που θα σας φέρει την αρμονία που χρειάζεστε. Σκεφτείτε σε ποιές περιόδους της ζωής σας πήγαιναν καλά τα πράγματα και προσπαθήστε να το επαναλάβετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των ξιφών

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να κηρύξετε ανακωχή με μια ενοχλητική κατάσταση. Να είστε σίγουροι ότι είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές ίσως να μην μπορούμε να φερθούμε με τον τρόπο που θέλουμε και να φτιάξουμε τα πράγματα όπως επιθυμούμε, όμως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα γίνουν όλα όπως πρέπει να είναι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη και είμαστε λυπημένοι για κάποιον σημαντικό λόγο. Άλλες φορές, είμαστε απλά υπερευαίσθητοι από τις εμπειρίες του παρελθόντος. Και ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά βρίσκουμε λόγους να παραπονεθούμε. Τη σημερινή μέρα θα πρέπει να κατανοήσετε σε ποιά περίπτωση ανήκετε, και να προσπαθήσετε να αλλάξετε στάση σας απέναντι στα πράγματα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 22-24/08 Το σταυροδρόμι της Αγάπης

dream

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σε μια κατάσταση που σας απασχολεί η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει την απάντηση που χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και προχωρήστε στην επίλυση του προβλήματος. Διαφορετικά, αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας γράφοντας τις σκέψεις σας και εντοπίστε ποια από τα όνειρά σας μπορούν να πάρουν μια καλλιτεχνική μορφή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν. Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και πληγώνετε την ψυχή σας ανεπανόρθωτα. Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia