Ταρώ Ανατολής 22/12 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 22/12 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 22/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Βασιλιάς των ξιφών .

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής; Στον διαρκή αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας την δεδομένη χρονική στιγμή. Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο ευχάριστο κι αν μας είναι αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα.

Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, για να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα έρθουν αν αυτό δεν συμβεί.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 22/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των ξιφών

Εαν αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα όπως έχουν, όχι πώς σας κάνουν να νιώθετε. Σας επηρεάζουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ελευθερωθείτε από αυτή τη δέσμευση.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των ράβδων

Ήρθε η ώρα να τολμήσετε κάνοντας πραγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα. Αν η πορεία κάποιου σας έχει εμπνεύσει να γίνετε καλύτεροι πάρτε παράδειγμα από αυτό το άτομο ή ακόμα καλύτερα ζητήστε τη συμβουλή τους για να κάνετε το ιδανικό ξεκίνημα. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 22-24/12 Έντονη αρσενική παρουσία – Σκέψεις δέσμευσης

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο τρελός

Αυτή τη μέρα τολμήστε αυτό που σκεφτόσασταν και συνεχώς διστάζατε, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Δείτε τον ευατό σας σε νέα πλαίσια και κάντε δοκιμές μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιρίαζει. Ο τολμών νικά!

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 22/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με την τέχνη και την ομορφία. Κάντε τα πράγματα που σας ευχαριστούν, εκφραστείτε μέσα από τα ταλέντα σας και μοιράστε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα στους γύρω σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των πεντάκτινων

Είστε άτομο με ευαισθησίες και διαισθάνεστε την ανάγκη των γύρω σας. Γι’ αυτό αφιερώστε τη σημερινή μέρα ώστε να βοηθήσετε αυτούς που ξέρετε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε τους προσφέρετε υλική είτε ψυχολογική υποστήριξη, η πράξη σας θα εκτιμηθεί τόσο από τους ίδιους όσο και από το σύμπαν. Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί!

zwdia-3-zodia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη χαρούμενες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό! Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων ή κάποια ευχάριστα νέα που θα λάβετε, γιορτάστε και πιείτε από το κρασί της χαράς!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η κρίση

Σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, γι’ αυτό μείνετε επικεντρωμένοι στη διαίσθησή σας και μην παρασύρεστε από εξωτερικούς παράγοντες. Έρχονται μεγάλες αλλαγές και μόνο εσείς είστε ικανοί να τις φέρετε σωστά. Μην σας τρομάζει το καινούριο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 22-24/12 Έντονη αρσενική παρουσία – Σκέψεις δέσμευσης

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 22/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο διάβολος

Νιώθετε να σας κυριαρχούν τα πάθη σας σήμερα; Είναι κάτι κάτι που δελεάζει τη σκοτεινή πλευρά της ψυχής σας; Όπως έλεγε και ο Όσκαρ Γουάιλντ, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από τον πειρασμό είναι να ενδώσουμε σε αυτόν. Γι’ αυτό αφεθείτε και διασκεδάστε το αλλά φροντίστε να μην χάσετε τον έλεγχο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας. Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098