Ταρώ Ανατολής 23/01 Κυριακή

taro

Ταρώ Ανατολής 23/01 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 23/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των πεντάκτινων .

Έχετε το σπάνιο χάρισμα να ανταπεξέρχεστε σε ό,τι παρουσιάζεται μέσα στη μέρα σας, γι’ αυτό μην ανησυχείτε για όσα πρόκειται να έρθουν. Πάντα βρίσκετε τον τρόπο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν, όμως να θυμάστε να δίνετε χρόνο και στην προσωπική σας φροντίδα όταν νιώθετε οτι το χρειάζεστε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

O ιππότης των ράβδων

Χρησιμοποιήστε όλη την έμπνευση που μπορείτε να αντλήσετε από ένα άτομο που θαυμάζετε.

Είτε πρόκειται για ένα μέλος του περιβάλλοντός σας, είτε για κάποιο διάσημο πρόσωπο, παίρνοντας ως παράδειγμα τη δράση του θα μπορέσετε να κάνετε τα σωστά βήματα για να πραγματοποιήσετε όσα ονειρεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 23/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των κυπέλλων

Μην αφιερώνετε υπερβολική ενέργεια σκεπτόμενοι τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Σας αρέσει να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε αλλά αν το παρακάνετε ίσως χάσετε κάποιες πολύτιμες ευκαιρίες. Μείνετε σε εγρήγορση σε ό,τι παρουσιάζεται και θα καταφέρετε όσα επιθυμείτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/01 Το ριζικό της Αγάπης

zwdia-zvdia-taro-00

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των ράβδων

Αν πήρατε μέρος σε μια διαφωνία πρόσφατα, είναι ώρα να σκεφτείτε τη θέση σας μέσα σε αυτή. Μπορεί να θεωρείτε πως έχετε απόλυτο δίκιο και το φταίξιμο πέφτει στην αντίπαλη εξέδρα. Όμως αν δείτε απ την αρχή την ιστορία πιθανόν να εντοπίσετε και δικά σας λάθη μέσα σε αυτή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιλέξτε να μην εμπλέκεστε σε ασήμαντα δράματα που αποσυντονίζουν την ψυχική σας ηρεμία.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Το άρμα

Η μοίρα και η τύχη, σας οδηγούν στον ασφαλή δρόμο τους και πλέον δεν χρειάζεται να αμφιβάλλετε για το που οδεύτετε. Φτάνει βέβαια να μην ξεχνάτε τον προορισμό σας και αποσπάστε απο ασήμαντες ανησυχίες. Έχετε εμπιστοσύνη στο πεπρωμένο σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 23/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Ίσως υπάρχει ένας σημαντικός λόγο που νιώθετε έτσι. Οργανώστε τη άμυνά σας απέναντι στα πράγματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και όλα θα γίνουν καλύτερα. Όμως μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς λόγο, απλά πάρτε το χρόνο σας σε οτιδήποτε καινούργιο χρειαστεί να αντιμετωπίσετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

O ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν τον καβαλάρη πάνω σε ένα άλογο. Άλλες φορές, φτάνει ήσυχα σαν το πάτημα της γάτας. Σε κάθε περίπτωση, αναζητήστε τις ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/01 Το ριζικό της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 23/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν δώσετε στο μυαλό σας τα κατάλληλα ερεθίσματα τώρα, θα δείτε την πνευματική σας δύναμη να αυξάνεται και να φτάνει σε επίπεδα που δεν περιμένατε. Όταν η καθημερινότητα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρνητικά, βρείτε καταφύγιο σε αυτά τα πνευματικά διαλείμματα με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε, είτε πρόκειται για ένα λογοτεχνικό βιβλίο, είτε για ένα επιμορφωτικό ντοκιμαντέρ της αγαπημένης σας θεματολογίας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο θάνατος

Ώρα να απομακρύνετε τα πράγματα ή τις σχέσεις της ζωής σας που πλέον δεν σας ωφελούν. Ίσως να σας φαίνεται επίπονη διαδικασία σαν σκέψη, άλλα μόλις αυτό το ξεκαθάρισμα ολοκληρωθεί θα νιώσετε πιο ανάλαφροι από ποτέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098