Ταρώ Ανατολής 23/01 Σάββατο

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 23/01 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 23/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

Ο ιππότης των ξιφών .

Υπάρχει κάτι που έχει μπεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτές τις μέρες; Ένα άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Ένα τυχαίο συμβάν; Ό, τι κι αν είναι, υπάρχει τρόπος να τελειώσει σήμερα. Κάντε τις σωστές κινήσεις και βρείτε τα κατάλληλα άτομα ώστε να βγείτε απο τη δύσκολη θέση. Είναι ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιονδήποτε προβληματισμό!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να συναντήσετε και τις λύσεις που θα προκύψουν στα προβλήματά σας. Θα εκμεταλλευτείτε αυτες τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο αν δουλέψετε με ζήλο και τις αξιοποιήσετε.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των κυπέλλων

Ό,τι και αν είναι αυτό που επιθυμείτε βαθιά μέσα σας να αποκτήσετε, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει. Απλά φροντίστε να αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας στην φροντίδα αυτών που αγαπάτε. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε και να μοιράζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 23/01 Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

10 των κυπέλλων

Ένα καλό πράγμα δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετό στη ζωή μας, και έτσι η σημερινή μέρα σας προκαλεί να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα που σας συβαίνουν, την προσωπική ευτυχία, τις ικανοποιητικές σχέσεις αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και ό,τι άλλο σας γεμίζει. Και μην ξεχνάτε να δείχνετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε και κατανόηση στους γύρω σας.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους τρέχοντες περιορισμούς σας. Μήπως υπάρχει μια άποψη που δεν έχετε σκεφτεί; Ή ίσως ένα μάθημα ή ένα βιβλίο που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε νέες δεξιότητες. Εναλλακτικά, μια γρήγορη βόλτα κοντά στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε κάποια απόσταση από ό, τι σας ενοχλεί. Ώρα να δείτε την ουσία των πραγμάτων.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sigma Προβλέψεις Αγάπης 20 ημερών

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 23/01 Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο διάβολος

Νιώθετε να σας κυριαρχούν τα πάθη σας σήμερα; Μήπως πρόκειται για κάτι που δελεάζει τα βαθύτερα ένστικτά σας; Όπως έλεγε ο Όσκαρ Γουάιλντ, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από έναν πειρασμό είναι να ενδώσουμε σε αυτόν. Γι’ αυτό απολαύστε χωρίς ενοχές αυτά που επιθυμείτε σήμερα. Απλά προσέξτε να διατηρήσετε τον έλεγχο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας τονίζει την επιτακτική ανάγκη που υπέρχει για να χαρείτε τα καλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Απολαύστε τη φύση γύρω σας, ελάτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φέρτε σε ισορροπία το πνεύμα και την ψυχή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sigma Προβλέψεις Αγάπης 20 ημερών

κρυσταλλομαντεία

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ένας νέος κύκλος ωριμότητας και δημιουργικής δυναμικής ξεκινά για εσάς, πράγμα που πρόκειται να σας φέρει την συναισθηματική ικανοποίηση που αποζητάτε. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις εμπνευσμένες ιδέες που θα σας επισκεφθούν και αξιοποιήστε τις με τον κατάλληλο τρόπο.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των πεντάκτινων

Το να μοιράζεστε σημαίνει ότι νοιάζεστε. Σήμερα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει μια δωρεά σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή το να προσφέρετε την έμπρακτη βοήθειά σας σε άλλους, θα είναι το ίδιο: ο κύκλος ζωής απαιτεί να δίνουμε ακριβώς όπως κι εμείς έχουμε λάβει. Εάν ανησυχείτε για το αν θα εκτιμήσουν τη γενναιοδωρία σας, να είστε σίγουροι πως θα συμβεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα επιθυμείτε να κάνετε κάτι τολμηρό, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Διαφορετικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα μετανιώσετε.

300x300a

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το μόνο σίγουρο είναι, πως τα μεγάλα σχέδια απαιτούν μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η αυτοκράτειρα

Ανεξάρτητα από το αν είστε άντρας ή γυναίκα η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι είστε σε μια φάση δημιουργίας τώρα. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι κάτι που ετοιμάζεται καιρό και πλέον είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο. Προχωρήστε, και κάντε οτι και η γη την Άνοιξη. Ανθίστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098