Ταρώ Ανατολής 23/02 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 23/02 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 23/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

10 των πεντάκτινων .

Είναι ώρα να κάνετε μια αποτίμηση σε όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας και σας δίνουν δύναμη να συνεχίσετε να προσπαθέιτε για αυτά. Είτε πρόκειται για την οικογένειά σας, τους κοντινούς σας φίλους, ή τα προσωπικά σας επιτεύγματα. Αναγνωρίστε αυτά που αποτελούν την κινητήριο δύναμή σας και διαφυλάξτε τα σαν κόρη οφθαλμού.

zodia-taro-45

 

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν.

Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας.

Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 23/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των πεντάκτινων

Είστε άτομο με ευαισθησίες και διαισθάνεστε την ανάγκη των γύρω σας. Γι’ αυτό αφιερώστε τη σημερινή μέρα ώστε να βοηθήσετε αυτούς που ξέρετε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε τους προσφέρετε υλική είτε ψυχολογική υποστήριξη, η πράξη σας θα εκτιμηθεί τόσο από τους ίδιους όσο και από το σύμπαν. Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί!

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας παρουσίαζει ένα ανίκητο εμπόδιο. Αντί να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας πολεμώντας το, αποδεχτείτε την ύπαρξή του. Είναι σίγουρα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές το να παραδωθούμε στη μοίρα είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/02 Νέα από το παρελθόν – Ευκολίες στις επικοινωνίες

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε στην άκρη τις βαρετές σας υποχρεώσεις για λίγο και επικεντρωθείτε στην ομορφιά την αγάπη και την τέχνη. Χαρίστε ζεστασιά και καλά συναισθήματα στους γύρω σας, και ειδικά σε αυτούς που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Όσοι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις σήμερα πρόκειται να δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο.

 

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ξιφών

Αν νίωθετε συνεχώς λυπημένοι και τίποτα απ’ όσα κάνετε δεν καταφέρνει να σας χαροποιήσει, είναι ώρα να σταματήσετε να αγνοείτε αυτό το πρόβλημα και να αναζητήσετε την βαθύτερη αιτία του. Βάλτε σε μια σειρά τις σκέψεις σας κρατώντας ημερολόγιο, ή ζητήστε τη βοήθεια κάποιου αντικειμενικού κριτή. Όλα θα βελτιωθούν, αρκεί να ακούσετε στην ψυχή σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 23/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των πεντάκτινων

Τι νόημα έχει να δουλεύετε τόσο σκληρά και αδιάκοπα αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας; Σήμερα αφήστε για λίγο στην άκρη την έντονα εργατική σας φύση και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να χαρείτε την ημέρα σας μαζί με αυτούς που αγαπάτε.

 

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα. Εάν αισθάνεστε περισσότερο αδρανείς αυτές τις μέρες, μήπως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που μπορεί να σας ενθαρρύνει; Ιδανικά βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με το πως να γίνετε παραγωγικοί.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να χάνετε τον έλεγχο σήμερα, γιατί η τύχη καθοδηγεί τις εξελίξεις της ζωής σας και όχι εσείς. Αυτή η αλλαγή μπορεί να σας αγχώσει καθώς θέλετε να έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο σε όσα συμβαίνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν γιατί σας επιφυλάσσει μια θετική κατάληξη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των κυπέλλων

H σημερινή μέρα θα είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για εσάς, γιατί πρόκειται να περάσετε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε. Αν δεν υπάρχει κάτι ήδη κανονισμένο δημιουργήστε εσείς μια συνάντηση για ένα γεύμα ή μια διασκεδαστική δραστηριότητα ώστε να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από την μονοτονία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/02 Νέα από το παρελθόν – Ευκολίες στις επικοινωνίες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 23/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας. Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

 

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των κυπέλλων

Αν τελευταία νιώθετε μοναξιά, η σημερινή κάρτα έρχεται να σας πληροφορήσει ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα έρθει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα εκτιμήσει όλη την υπέροχη εσωτερική σας ομορφιά. Και αν είστε σε σχέση εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να κάνετε κάτι οι δυό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66