Ταρώ Ανατολής 23/03 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 23/03 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 23/03 Τετάρτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

6 των ράβδων .

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνα, η νίκη φτάνει επιτέλους – και είναι πολύ γλυκιά! Είναι ώρα να λάβετε τη σκληρά κερδισμένη αναγνώριση και εκτίμηση από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε όπως θα θέλατε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις πιθανότητες υπέρ σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των κυπέλλων

Πρόκειται να λάβετε άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση, γι’ αυτό αναζητήστε όλους τους πιθανούς τρόπους για να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα.

Ξεκινά μια νέα φάση στη ζωή σας καθώς ανακαλύπτετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από αυτήν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 23/03 Τετάρτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/03 Ερωτήσεις αδιάκριτες – Ερωτικό παρασκήνιο

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής; Στον παντοτινό αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας, τουλάχιστον προς το παρόν. Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 23/03 Τετάρτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας περιμένει μια γεμάτη και κουραστική μέρα, όμως μην αποθαρρύνεστε. Έχετε το σπάνιο χάρισμα να αποδίδετε καλά ακόμα και κάτω από συνθήκες πίεσης. Θα καταφέρετε όσα απαιτούνται να γίνουν και μόλις η ημέρα σας ολοκληρωθεί θα νιώσετε ευτυχία και πληρότητα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας, καθώς πρόκειται να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε διαλέξετε να μείνετε σπίτι με τους δικούς σας, είτε βρεθείτε με φίλους αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτή την ευχάριστη συνάντηση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/03 Ερωτήσεις αδιάκριτες – Ερωτικό παρασκήνιο

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 23/03 Τετάρτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των κυπέλλων

Ήρθε η ώρα να περάσετε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα. Καταγράψτε όλα τα απαραίτητα βήματα και συλλέξτε όλες τις επαφές και τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Φροντίστε να κάνετε ένα πράγμα τη φορά, διαφορετικά οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας κάνουν να απογοητευτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia