Ταρώ Ανατολής 23/05 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 23/05 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 23/05 Δευτέρα Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ξιφών .

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια.

Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 23/05 Δευτέρα Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

4 των ξιφών

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας τονίζει πως είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα για να θεραπεύσετε το σώμα και την ψυχή σας. Ακούστε τα σημάδια που σας δείχνουν ότι δεν έχει νόημα να προχωράτε αν είστε τραυματισμένοι, το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Μόλις έρθετε και πάλι σε ισορροπία θα καταφέρετε ότι έχετε βάλει στόχο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο θάνατος

Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε άχρηστο και παλιό και καλωσορίστε το νέο. Μην φοβηθείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά νόημα στη ζωή.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 23/05 Δευτέρα Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

7 των πεντάκτινων

Το τελευταίο διάστημα αφιερώσατε όλες σας τις δυνάμεις προσπαθώντας να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, είτε αυτό αφορούσε ένα προσωπικό σας έργο, είτε επρόκειτο για κάποιον ή κάποιους που αγαπάτε ιδιαίτερα. Πολύ σύντομα θα δείτε τα υπέροχα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, και θα απολαύσετε την συναισθηματική ολοκλήρωση που θα σας φέρει αυτή η διαδικασία. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Κάποιες φορές έχουμε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή μας, και άλλες φορές … όχι τόσο. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της μοίρας καθοδηγούν την πορεία σας, και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει τον οποιονδήποτε σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή σας: έχετε εμπιστοσύνη στην αγνή γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο – ακόμη κι αν δεν τον κατανοείτε αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 23/05 Δευτέρα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των κυπέλλων

Αν νιώθετε οτι χρειάζεστε παραπάνω πράγματα από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και αναζητάτε ουσιαστικότερη επαφή και πιο ιδιαίτερη σύνδεση, δοκιμάστε να μοιράζεστε πιο πολλά απο τα συναισθήματά σας με αυτούς που ξέρετε πως θα σας καταλάβουν. Όμως φροντίστε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς, ακούστε κι εσείς με τη σειρά σας τους δικούς τους προβληματισμούς.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Πώς σας αντιμετωπίζουν στο περιβάλλον της εργασίας σας; Νιώθετε να αναγνωρίζεται όλη σας η σκληρή προσπάθεια; Σας γεμίζει αυτό που κάνετε στο τέλος της ημέρας; Δεν είναι ανάγκη να συμβιβάζεστε αν νιώθετε πως δεν είναι το ιδανικό για εσάς. Αναζητήστε ευκαιρίες για μια εργασία με καλύτερη προοπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot