Ταρώ Ανατολής 23/05 Κυριακή

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 23/05 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 23/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η κρίση .

Η αλλαγή μπορεί να σας τρομάζει. Αλλά μπορεί επίσης να είναι κάτι καλό. Πρόκειται να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε στους τομείς που σας αφορούν. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικές ειδήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό, τι κι αν είναι, είναι απαραίτητο να συμβεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αφιερώστε την αγάπη και την ενέργειά σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και ταυτόχρονα εξασκήστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Η Βασίλισσα των ξιφών σας προτρέπει να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και να νιώσετε ψυχική ολοκλήρωση μέσα από αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 23/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, το εννιά των ξιφών σας ζητά να εξετάσετε τα βαθύτερα ζητήματα που μαστίζουν την ψυχή σας. Αποκτήστε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα σας για να ξεπεράσετε αυτά τα υποκινούμενα συναισθήματα. Δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ανησυχίες που σας δεσμεύουν; Ζητήστε βοήθεια για να ελευθερωθείτε – δεν χρειάζεται να το περάσετε μόνοι σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Οι εραστές

Οι εραστές σας προσκαλούν να αναζητήσετε μια νέα συνειδητοποίηση της φύσης της δυνατής αγάπης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αισθανθείτε. Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε ένα άλλο άτομο. Ή μέσω της γενναιοδωρίας του κόσμου. Ιδανικά θα μπορούσατε να την λάβετε από τον ίδιο σας τον εαυτό. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γίνετε ο καλύτερός σας φίλος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 23/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Ήλιος

Η εμφάνιση του Ήλιου υποδηλώνει τη ζωηρή σας διάθεση και τα χαρούμενα συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για να κάνετε κάτι δημιουργικό και εμπνευσμένο. Ένα ή περισσότερα παιδιά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας τώρα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα που σας περιμένει, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει σε εσάς με συνηθισμένο τρόπο. Σήμερα, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες στιγμές διαίσθησης και εμπνευσμένα όνειρα. Και αν κάτι τέτοιο δε συμβεί, αφιερώστε χρόνο στην καλλιτεχνική σας έκφραση. Δείτε ποια όνειρά σας μπορούν να πάρουν μια καλλιτεχνική μορφή.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 23/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε παραμείνει προσκολλημένοι σε κάτι που έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του για εσάς, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να το αφήσετε πίσω σας και να προχωρήσετε μπροστά. Η σκέψη αυτών των αλλαγών μπορεί να σας είναι δύσκολη, αλλά είναι απαραίτητο να συμβούν. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στο παλιό να γονιμοποιήσει το νέο χωρίς φόβο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Ο άσσος των πεντάκτινων σας τονίζει πως πρέπει να εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας με τους ανθρώπους κατάλληλα ώστε να σας προσφέρουν πληροφορίες που θα προωθήσουν τα επαγγελματικά σας στο επόμενο επίπεδο. Διαφορετικά, εάν περιμένετε κάποιες καθυστερημένες πληρωμές, θα τις λάβετε το συντομότερο δυνατόν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλέον στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε υπερβολική ενέργεια και ενθουσιασμό; Δεν νιώθετε ολοκλήρωση παρά τα όσα έχετε καταφέρει; Αυτό είναι κατανοητό, και σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή σημαίνει πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο ουσιαστική εργασία, είτε απλά βρείτε έναν δικό σας άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει όπως είστε πραγματικά και όχι με τον τρόπο θα ήθελε εκείνος. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των ξιφών

Η ζωή σας τελευταία σας έχει κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι, αλλά σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και πέρα τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Και το σημαντικότερο όλων, δεν θα χρειαστεί να περάσετε ξανά αυτήν την εμπειρία, έχετε ήδη αποκτήσει πολλή σοφία από τους αγώνες σας. Για να βοηθήσετε επιπλέον το κάρμα σας, μοιραστείτε όλα όσα έχετε μάθει με κάποιον, ώστε να αποφύγει να διασχίσει το ίδιο δύσβατο μονοπάτι.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δικαιοσύνη

Υπάρχει κάποια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ρίχνει; Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι σήμερα τα πράγματα θα στραφούν προς το καλύτερο. Αξιοποιήστε το λαμπρό σας μυαλό υποστηρίζοντας τη θέση σας και χρησιμοποιήστε τη λογική αντί για το συναίσθημα. Εάν νιώθετε ότι ο κόσμος είναι ένα άδικο μέρος, μην ανησυχείτε. Θα σας ακούσουν λογικοί άνθρωποι και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia