Ταρώ Ανατολής 23/06 Τετάρτη

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 23/06 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 23/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η αυτοκράτειρα .

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ σημαντική και χαρμόσυνη για εσάς.

Είτε περάσετε όμορφες στιγμές μέσω μιας οικογενειακής επανένωσης, ή μιας συνάντησης μεταξύ φίλων, είτε λάβετε μερικές ευχάριστες ειδήσεις, είναι ώρα να το γιορτάσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 23/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των ράβδων

Αν η ζωή σας φαίνεται να κυλά αργά τελευταία, όλα αυτά θα αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή. Κάποιες απροσδόκητες επικοινωνίες θα έρθουν από κει που δεν το περιμένετε: τηλεφωνικές κλήσεις, ξαφνικά γράμματα και e-mail. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από οποιεσδήποτε αβεβαιότητες σας απασχολούν. Και αν αυτό δεν συμβεί, πάρτε οι ίδιοι την πρωτοβουλία και επικοινωνήστε με τον έξω κόσμο και τις σημαντικές επαφές σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των πεντάκτινων

Σε κάθε έργο που ετοιμάζουμε, η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Και αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε σε αυτή τη φάση με ένα μεγάλο έργο σας. Έχετε εμπιστοσύνη στη μοίρα και τον εαυτό σας και όλα θα λειτουργήσουν. Η εμφάνιση του επτά των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμα. Εν τω μεταξύ, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/06 – Νέα από έρωτα – Επανασύνδεση

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 23/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Το αστέρι

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι πως το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιαστεί ένα μεγάλο λαμπερό αστέρι. Αποβάλλετε οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας. Όταν ακολουθείτε την ευτυχία σας χωρίς φόβο, να περιμένετε να εμφανιστούν απρόσμενες ευακαιρίες στο δρόμο σας. Η ελπίδα είναι φίλος σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η δύναμη

Η Έλινορ Ρούζβελτ είχε πει, πως μια γυναίκα μοιάζει σαν ένα φακελάκι τσαγιού, δεν μπορείς να ξέρεις πόσο δυνατή είναι μέχρι να την βάλεις σε ζεστό νερό. Ανεξάρτητα από το φύλο σας, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις οι οποίες ανέβασαν τη θερμοκρασία. Το καλό στην όλη υπόθεση, είναι πως κι εσείς σαν αυτό το μεταφορικό φακελάκι τσαγιού, είστε επιτέλους αρκετά δυνατοί για να θέσετε ύπο έλεγχο τις δυνάμεις που σας τρομοκρατούν.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 23/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στην δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου και μιας άμεσης εφαρμογής της δράσης σας. Σήμερα ξεκινά μια περίοδος έντονης δημιουργικότητας στη ζωή σας. Το πιθανότερο είναι πως θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε σωστά.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η Βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνα μπορείτε να σκεφτείτε, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας ώστε να σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη των σχεδιών σας τώρα.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιο, το εννιά των ξιφών σας ζητά να εξετάσετε τα βαθύτερα ζητήματα που μαστίζουν την ψυχή σας. Αποκτήστε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα σας για να ξεπεράσετε αυτά τα υποκινούμενα συναισθήματα. Δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ανησυχίες που σας δεσμεύουν; Ζητήστε βοήθεια για να ελευθερωθείτε – δεν χρειάζεται να το περάσετε μόνοι σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμειφθούν σωστά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/06 – Νέα από έρωτα – Επανασύνδεση

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ράβδων

Έχετε δουλέψει πολύ και αγωνιστήκατε για να φτάσετε ως εδώ, γι’ αυτό περιμένετε να λάβετε την αντίστοιχη αναγνώριση και τιμή από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους ώστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας και να το κάνετε να συμβεί. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Σελήνη

Νιώθετε ιδιαίτερα συναισθηματικοί; Βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα; Όλα αυτά είναι σημάδια που σας δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα, και να φροντίσετε το παιδί που υπάρχει μέσα σας. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, σημειώστε τυχόν στιγμές διαίσθησης που μπορεί να έχετε. Η σοφία που λαμβάνετε μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη λογική, αλλά θα σας φανεί χρήσιμη στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00