Ταρώ Ανατολής 23/07 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 23/07 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 23/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ράβδων .

Δώστε βάση στις επικοινωνίες σας, γιατί πλέον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να βγείτε από οποιδήποτε αδιέξοδο. Είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα προσωπικά, οι φίλοι που είναι πάντα εκεί για σας μπορούν να προτείνουν αναπάντεχες λύσεις ή να σας παρέχουν έμπρακτη βοήθεια. Μην απομονώνεστε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Ίσως υπάρχει ένας σημαντικός λόγο που νιώθετε έτσι.

Οργανώστε τη άμυνά σας απέναντι στα πράγματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και όλα θα γίνουν καλύτερα.

Όμως μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς λόγο, απλά πάρτε το χρόνο σας σε οτιδήποτε καινούργιο χρειαστεί να αντιμετωπίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 23/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να συναντήσετε και τις λύσεις που θα προκύψουν στα προβλήματά σας. Θα εκμεταλλευτείτε αυτες τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο αν δουλέψετε με ζήλο και τις αξιοποιήσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 23-29/07 Προβλέψεις ερωτικού πεπρωμένου

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 23/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των ράβδων

Αν έχετε εμπλακεί σε μια διαμάχη με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σας, γνωρίζετε καλά πως έχετε δίκιο. Παρ’ όλα αυτά θα ήταν χρήσιμο να επανεξετάσετε την συμπεριφορά σας απέναντί τους και όταν τα πράγματα θα ηρεμήσουν να δείξετε προθέσεις συμφιλίωσης. Θα βγείτε κερδισμένοι αν καταφέρετε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε διαφωνία και ζήσετε αρμονικά.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 23/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η κρίση

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη χαρούμενες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό! Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων ή κάποια ευχάριστα νέα που θα λάβετε, γιορτάστε και πιείτε από το κρασί της χαράς!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Είστε ένα βήμα μακριά από όσα ονειρεύεστε, αρκεί να αναζητήσετε τις ιδανικές ευκαιρίες στα σωστά μέρη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 23-29/07 Προβλέψεις ερωτικού πεπρωμένου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των κυπέλλων

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε αυτούς που αγαπάτε, και κάντε τους μια έκπληξη ή βοηθήστε τους με κάτι για το οποίο παλεύουν εδώ και καιρό, το να τους δείτε χαρούμενους είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Εαν το κλίμα στην οικία σας δεν είναι όσο αρμονικό θα θέλατε δείτε ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν για να το επιτύχετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας. Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις