Ταρώ Ανατολής 23/11 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 23/11 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 23/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των ράβδων .

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν κατάλληλα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των κυπέλλων

Νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις αυτή τη στιγμή; Αν όχι, θυμηθείτε ποιά ήταν η πιο ευχάριστη φάση της ζωής σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να επαναλάβετε αυτά τα όμορφα συναισθήματα μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών.

Όμως μην επικεντρώνεστε μόνο στην δουλεία, χρειάζεστε και τις ανθρώπινες σχέσεις που σας γεμίζουν για να ανεβείτε ψυχολογικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 23/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης. Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Αξιοποιήστε την σπάνια καλλιτεχνική σας έμπνευση και μπείτε στην διαδικασία της δημιουργίας για να διώξετε μακριά κάθε άσχημη σκέψη που σας απασχολεί. Μέσω της ενασχόλησης με αυτά που σας γεμίζουν θα καταφέρετε να βρείτε ξανά το νήμα στη ζωή και έναν καλό λόγο για να ξυπνάτε με όρεξη και ενθουσιασμό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 3ο Δεκαήμερο Νοέμβριος 21

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας υπενθυμίζει ότι είναι χρέος σας να κάνετε τις απαραίτητες εργασιακές παύσεις όταν το χρειάζεστε, ώστε να απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ένα έργο στο οποίο βάλατε όλη σας την ψυχή και την ενέργεια. Αυτό το γεγονός σας γεμίζει ενθουσιασμό αλλά ταυτόχρονα αγχώνεστε για τις τελικές λεπτομέρειες και αναρωτιέστε πως θα φανεί τελικά στους γύρω σας. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να μαζέψετε την απαιτούμενη έμπνευση και αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια μοιραστείτε με τον κόσμο τα όσα έχετε καταφέρει. Να είστε σίγουροι πως η προσπάθειά σας θα αναγνωριστεί!

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 23/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

zodia-zwdia-9988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε ότι κάνετε παρανοϊκές σκέψεις; Μερικές φορές το να νιώθετε άσχημα με μια κατάσταση συμβαίνει για κάποιο λόγο. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει τώρα για την αμυντική σας στάση. Ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τα όπλα σας χαμηλά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η δικαιοσύνη

Υπάρχει κάποια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ρίχνει; Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι σήμερα τα πράγματα θα στραφούν πρός το καλύτερο. Αξιοποιήστε το λαμπρό σας μυαλό υποστηρίζοντας τη θέση σας και χρησιμοποιήσετ τη λογική αντί για το συναίσθημα. Εάν νιώθετε ότι ο κόσμος είναι ένα άδικο μέρος, μην ανησυχείτε. Θα σας ακούσουν λογικοί άνθρωποι και θα αποδωθεί δικαιοσύνη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 3ο Δεκαήμερο Νοέμβριος 21

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 23/11 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των ράβδων

Αν αγαπάτε ιδιαίτερα το σπίτι σας και τα μέλη που μένουν σε αυτό, είναι η κατάλληλή στιγμή για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να δημιουργήσετε αναμνήσεις. Διαφορετικά, βρεθείτε με φίλους και περάστε καλά γνωρίζοντας νέα μέρη ή οργανώνοντας μια γιορτή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988