Ταρώ Ανατολής 23/12 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 23/12 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 23/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο τροχός της τύχης .

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιεροφάντης

Ετοιμαστείτε να γίνετε το κέντρο της προσοχής τη σημερινή μέρα. Σκεφτείτε καλά πως θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την δημοτικότητα.

Ίσως είναι ώρα να πείτε στους ανθρώπους τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Και αν αναζητάτε συνεργάτες σε ένα νέο έργο είναι η ιδανική ευκαιρία να το προτείνετε στα άτομα που θα σας προσεγγίσουν και να δείτε τι θα ακολουθήσει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 23/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των κυπέλλων

Μην αφιερώνετε υπερβολική ενέργεια σκεπτόμενοι τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Σας αρέσει να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε αλλά αν το παρακάνετε ίσως χάσετε κάποιες πολύτιμες ευκαιρίες. Μείνετε σε εγρήγορση σε ό,τι παρουσιάζεται και θα καταφέρετε όσα επιθυμείτε.

Διαβαστε επισης : Πρόβλεψη γεγονότων με τις Κάρτες του Σολομώντα

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των ξιφών

Αν μια ανεπιθύμητη κατάσταση έχει μπεί για τα καλα στη ζωή σας σκεφτείτε μήπως έχει έρθει η ώρα να συμφιλιωθείτε με αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε συνεχώς και να χαλάτε την ηρεμία και τις όμορφες στιγμές σας. Τα πράγματα θα φτιάξουν με τον καιρό, και αυτή η κακή ανάμνηση θα μείνει στο παρελθόν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

zodia-zwdia-88-optimizedΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 23/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των πεντάκτινων

Έχετε το σπάνιο χάρισμα να ανταπεξέρχεστε σε ό,τι παρουσιάζεται μέσα στη μέρα σας, γι’ αυτό μην ανησυχείτε για όσα πρόκειται να έρθουν. Πάντα βρίσκετε τον τρόπο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν, όμως να θυμάστε να δίνετε χρόνο και στην προσωπική σας φροντίδα όταν νιώθετε οτι το χρειάζεστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ξιφών

Εαν αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα όπως έχουν, όχι πώς σας κάνουν να νιώθετε. Σας επηρεάζουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ελευθερωθείτε από αυτή τη δέσμευση.

Διαβαστε επισης : Πρόβλεψη γεγονότων με τις Κάρτες του Σολομώντα

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 23/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των πεντάκτινων

Περιμένετε με ανυπομονησία να δείτε κατά πόσο πρόκειται να αποδώσει το έργο στο οποίο δώσατε όλες σας τις δυνάμεις το τελευταίο διάστημα, και σύντομα πρόκειται να ολοκληρώσετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Η σημερινή κάρτα υποδεικνύει πως τα νέα πρόκειται να είναι καλά και ο κόπος σας θα ανταμειφθεί με το παραπάνω. Έχετε πίστη στις δυνατότητές σας και την θεά τύχη.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

10 των πεντάκτινων

Σας δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστείτε και να εκτιμήσετε όσα υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε πλούσιοι. Οι δικοί σας άνθρωποι, όσα έχετε καταφέρει και όσα έχετε μάθει. Αυτά είναι τα πράγματα που μπορούν να γεμίσουν την ψυχή ενός ανθρώπου, και τα υλικά αγαθά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera