Ταρώ Ανατολής 24/01 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 24/01 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 24/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο τροχός της τύχης .

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο αυτοκράτορας

Αν επιθυμείτε διακαώς να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας η σημερινή εμφάνιση του αυτοκράτορα υποδηλώνει ότι είστε περισσότερο από ικανοί να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας για να προωθήσετε τους στόχους σας.

Ίσως σας αγχώνει ο τρόπος με τον οποίο θα το χειριστείτε, γι’ αυτό ζητήστε βοήθεια από κάποιον πιο έμπειρο. Είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το πρώτο βήμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 24/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Αν έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα αφιερωμένοι στα έργα και τις υποχρεώσεις σας, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας ανανεώσει. Βρείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας χαλαρώσει και να ξεκουράσει το μυαλό σας από τη συνεχή ανάλυση και γεμίστε τη μέρα σας με αυτό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο κόσμος

Αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να βγάλετε στον έξω κόσμο τα πολυδουλεμένα και ενδιαφέροντα έργα σας. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά δράστε με το ένστικτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στην θεά τύχη.

zodia-0988

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

O άσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Θα δείτε άμεσα τα θετικά αποτελέσματα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 24/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο πύργος

Αν στο παρελθόν σας απογοήτευσε το γεγονός πως μια προσπάθειά σας ναυάγησε, μην τα παρατάτε. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να οικοδομήσετε το έργο σας πάνω σε σταθερές βάσεις. Γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα τις δυνατότητές σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να επιτύχετε.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των ξιφών

Αν μια ανεπιθύμητη κατάσταση έχει μπεί για τα καλα στη ζωή σας σκεφτείτε μήπως έχει έρθει η ώρα να συμφιλιωθείτε με αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε συνεχώς και να χαλάτε την ηρεμία και τις όμορφες στιγμές σας. Τα πράγματα θα φτιάξουν με τον καιρό, και αυτή η κακή ανάμνηση θα μείνει στο παρελθόν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε απ’ ό,τι σας δεσμεύει τώρα, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε μια κατάσταση. Δεν αξίζει να ζείτε μια ζωή με συμβιβασμούς. Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναλάβετε την πρωτοβουλία για να θέσετε την ζωή σας υπό έλεγχο.

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 24/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh