Ταρώ Ανατολής 24/01 Κυριακή

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 24/01 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 24/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ξιφών .

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

zodia-taro-45

 

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο τροχός της τύχης

Κάποιες φορές έχουμε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή μας, και άλλες φορές … όχι τόσο.

Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της μοίρας καθοδηγούν την πορεία σας, και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει τον οποιονδήποτε σε συναισθήματα άγχους και φόβου.

Η πρόκλησή σας: έχετε εμπιστοσύνη στην αγνή γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο – ακόμη κι αν δεν τον κατανοείτε αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 24/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Το άρμα

Σήμερα η ζωή σας πρόκειται να υποστεί μια αλλαγή ταχυτήτων. Η τύχη σας θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και θα συμβούν γεγονότα που περιμένατε για καιρό. Εξακολουθείτε να νιώθετε μια ανυπόφορη στατικότητα; Πάρτε την πρωτοβουλία για να στρέψετε τις πιθανότητες υπερ σας.

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η δύναμη

Η δύναμη της ψυχής σας μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις, και οι εμπειρίες που ζήσατε το τελευταίο διάστημα σας έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα. Τα καλά νέα είναι πως είστε απόλυτα ικανοί να εξημερώσετε τις δυνάμεις που σας εκφοβίζουν και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας γαλήνη.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/01 Λόγια Γυναικών – Εντάσεις επικοινωνιακές

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 24/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν. Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και πληγώνετε την ψυχή σας ανεπανόρθωτα. Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

 

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

zwdia-9-zvdia-9

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Ταρώ Ανατολής 24/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με την τέχνη και την ομορφία. Κάντε τα πράγματα που σας ευχαριστούν, εκφραστείτε μέσα από τα ταλέντα σας και μοιράστε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα στους γύρω σας.

 

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Αν νιώθετε άβολα ή ακόμα και άσχημα κοντά σε ένα άλλο άτομο ή μια συνθήκη της ζωής σας, θα πρέπει να υπάρχει ένας σημαντικός λόγος γι’ αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι όλα στο μυαλό σας. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε να μην δημιουργείτε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

taro-6-9

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο θάνατος

Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε άχρηστο και παλιό και καλωσορίστε το νέο. Μην φοβηθείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά νόημα στη ζωή.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να αποκτήσετε την πολυπόθητη υλική ευημερία που περιμένατε εδώ και καιρό. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, ή να κάνετε μια σημαντική αγορά, είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε. Μην αφήνετε την τύχη σας ανεκμεταλλευτη.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/01 Λόγια Γυναικών – Εντάσεις επικοινωνιακές

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν η τωρινή απασχόλησή σας δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας παρέχει τη δυνατότητα να φτάσετε εκεί που θέλετε, είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι πιο κατάλληλο.

 

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει ένα μήνυμα που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα! Οι επικοινωνίες σας πρόκειται να σας δώουν πληροφορίες για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Σε περίπτωση που αναμένετε κάποιες καθυστερημένες πληρωμές, θα συμβούν το συντομότερο δυνατόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia