Ταρώ Ανατολής 24/02 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 24/02 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 24/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η κρίση .

Οι αλλαγές που έρχονται τώρα, θα δείτε πως είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα θα σας οδηγήσουν σε πολύ θετικά αποτελέσματα. Για να προχωρήσει η στατική σας καθημερινότητα χρειάζονται μερικές αλλαγές που και που. Μην διστάζετε γιατί ο τολμών νικά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνα, η νίκη φτάνει επιτέλους – και είναι πολύ γλυκιά! Είναι ώρα να λάβετε τη σκληρά κερδισμένη αναγνώριση και εκτίμηση από τους γύρω σας.

Εάν δεν το αισθάνεστε όπως θα θέλατε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις πιθανότητες υπέρ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 24/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των πεντάκτινων

Βρείτε τρόπους για να αξιοποιήσετε όλα τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τους φίλους, την καριέρα σας ή τα πράγματα που έχετε καταφέρει ως τώρα στη ζωή σας. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε ολοκληρώσει όλα όσα θέλατε, γιατί πρόκειται να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες συντομότερα απ’ όσο ελπίζατε. Απλά προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην ομορφιά των πραγμάτων και να παραμείνετε θετικοί παρά τις δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσατε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη και η διάθεσή μας είναι κακή για κάποιο σημαντικό λόγο. Άλλες φορές, είμαστε απλά υπερευαίσθητοι από τις εμπειρίες του παρελθόντος. Και ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά βρίσκουμε λόγους να παραπονεθούμε. Τη σημερινή μέρα θα πρέπει να κατανοήσετε ποιά περίπτωση αντιμετωπίζετε, και να προσπαθήσετε να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα πράγματα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-26/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η δικαιοσύνη

Σήμερα πρόκειται να αρχίσετε να ξεπερνάτε μια δύσκολη κατάσταση που σας έχει συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να φροντίσετε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας για να στρέψετε τα πράγματα προς όφελός σας. Και αν νιώσατε αδικημένοι, η τύχη επιτέλους θα σας χαμογελάσει.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου που περιλαμβάνει δημιουργικό δυναμικό και συναισθηματική ικανοποίηση. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια που ετοιμάζετε καιρό, καθώς οι μέρες σας πρόκειται να κυλήσουν με ανανεωμένη έμπνευση.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 24/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και αυτό θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Αν νιώθετε άβολα ή ακόμα και άσχημα κοντά σε ένα άλλο άτομο ή μια συνθήκη της ζωής σας, θα πρέπει να υπάρχει ένας σημαντικός λόγος γι’ αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι όλα στο μυαλό σας. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε να μην δημιουργείτε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των κυπέλλων

Ένα καλό πράγμα δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετό στη ζωή μας, και έτσι η σημερινή μέρα σας προκαλεί να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν, τις προσωπικές σας επιτυχίες, τους δεσμούς αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και ό,τι άλλο σας γεμίζει. Απλά θυμηθείτε να μοιράζεστε τα καλά πράγματα με τους γύρω σας και να δείχνετε κατανόηση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-26/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zwdia-fotia

Ταρώ Ανατολής 24/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε από τα συναισθήματα που κλονίζουν τις σκέψεις και την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για κάτι που σας κρατάει πίσω και πρέπει να το αποβάλλετε μια για πάντα. Ίσως έχει να κάνει με μια εμπειρία του παρελθόντος. Όπως και να έχει, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Σήμερα βάλτε σαν προτεραιότητα την πνευματική σας καλλιέργεια και μην αναβάλλετε άλλο την ανάγκη σας για γνώση. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεση σας, τις πηγές αλλά και τους ανθρώπους με εμπειρία και μόρφωση, για να επιτύχετε την ανάπτυξη που επιθυμείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66