Ταρώ Ανατολής 24/03 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 24/03 Πέμπτη .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των ξιφών .

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν. Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η Βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνα μπορείτε να σκεφτείτε, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας.

Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας ώστε να σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη των σχεδιών σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 24/03 Πέμπτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Τι νόημα έχει να δουλεύετε τόσο σκληρά και αδιάκοπα αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας; Σήμερα αφήστε για λίγο στην άκρη την έντονα εργατική σας φύση και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να χαρείτε την ημέρα σας μαζί με αυτούς που αγαπάτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

10 των πεντάκτινων

Είναι ώρα να κάνετε μια αποτίμηση σε όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας και σας δίνουν δύναμη να συνεχίσετε να προσπαθέιτε για αυτά. Είτε πρόκειται για την οικογένειά σας, τους κοντινούς σας φίλους, ή τα προσωπικά σας επιτεύγματα. Αναγνωρίστε αυτά που αποτελούν την κινητήριο δύναμή σας και διαφυλάξτε τα σαν κόρη οφθαλμού.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL  Ερωτικές προβλέψεις- Απρίλιος

zwdia-zodia-astrologia-65

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των πεντάκτινων

Τι μεγάλο έργο θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε κι άλλους για να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεαλιστές αλλά και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο Α έως το Ω. Βρείτε ανθρώπους των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν μια αληθινή μορφή.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένα άτομο που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα τώρα. Και αν νιώθετε αδρανείς και αντιμετωπίζετε έλλειψη κίνητρου, απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζετε οτι μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

zwdia-3-zodia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας βάζει να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από την έλλειψη χρημάτων που ίσως αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα της ζωής σας που σας γεμίζουν αληθινά. Ένας μεγάλος τραπεζικός λογαριασμός δεν φέρνει την ευτυχία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η εγκράτεια

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην αναζωογόνησή σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που έρχεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε σε ισορροπία το σώμα και την ψυχή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δουλέψατε ασταμάτητα. Το χρειάζεστε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL  Ερωτικές προβλέψεις- Απρίλιος

zvdia-zwdia-tarw

Ταρώ Ανατολής 24/03 Πέμπτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των κυπέλλων

Αν νιώθετε οτι χρειάζεστε παραπάνω πράγματα από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και αναζητάτε ουσιαστικότερη επαφή και πιο ιδιαίτερη σύνδεση, δοκιμάστε να μοιράζεστε πιο πολλά απο τα συναισθήματά σας με αυτούς που ξέρετε πως θα σας καταλάβουν. Όμως φροντίστε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς, ακούστε κι εσείς με τη σειρά σας τους δικούς τους προβληματισμούς.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των πεντάκτικνων

Είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε σε όλους τα θαυμάσια έργα σας. Όμως αυτή η αναμονή πριν να το κάνετε σας αγχώνει ιδιαίτερα. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και εκτιμήστε όλα όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Μην κάνετε πίσω γιατί στο τέλος της διαδρομής σα περιμένει μια έκπληξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia