Ταρώ Ανατολής 24/04 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 24/04 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 24/04 Κυριακή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

O άσος των ξιφών .

Κάποιος που δεν περιμένατε μπορεί να γνωρίζει πολλά για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό το λόγο σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις πληροφορίες που πρόκειται να φτάσουν στο δρόμο σας. Και αν αυτό δεν συμβεί, αναζητήστε οι ίδιοι τις πιθανές επαφές σας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας και θα καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα!

Επενδύστε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δεν θα χάσετε.

Εάν αισθάνεστε έλλειψη κίνητρου, αναρρωτηθείτε ποιο άτομο το οποίο γνωρίζετε μπορεί να σας εμπνεύσει ή ακόμα και να σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 24/04 Κυριακή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε στην άκρη τις βαρετές σας υποχρεώσεις για λίγο και επικεντρωθείτε στην ομορφιά την αγάπη και την τέχνη. Χαρίστε ζεστασιά και καλά συναισθήματα στους γύρω σας, και ειδικά σε αυτούς που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Όσοι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις σήμερα πρόκειται να δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των ράβδων

Σήμερα ο κόσμος πρόκειται να δεί και να θαυμάσει ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ. Οι άνθρωποι θα θελήσουν να μάθουν πράγματα από εσάς και θα νιώσετε ότι οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται. Μην σταματάτε να προσπαθείτε γι’ αυτά που αγαπάτε!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/04 Ερωτικές ανησυχίες – Απρόβλεπτες συναντήσεις

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν. Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 24/04 Κυριακή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο τρελός

Τολμήστε να κάνετε προγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα, γιατί τώρα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ειδικά αν μείνατε αδρανείς το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιων καταστάσεων, είναι ώρα να πάρετε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας και να παλέψετε για όσα επιθυμείτε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Είστε ένα βήμα μακριά από όσα ονειρεύεστε, αρκεί να αναζητήσετε τις ιδανικές ευκαιρίες στα σωστά μέρη.

zodia-zwdia-9988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

4 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο στον οποίο ζείτε, είτε αυτό επιτευχθεί βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τα άτομα που μένουν μαζί σας, είτε αλλάζοντας τον χώρο σας και βάζοντας σε αυτόν την προσωπική σας πινελιά. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα γίνει ξανά ένα καταφύγιο γαλήνης και αγάπης.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν συνέβη κάτι δυσάρεστο τελευταία στη ζωή σας, η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει όμορφα συναισθήματα και να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό θα συμβεί είτε με την άφιξη ενός αγαπημένου προσώπου είτε με ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο γεγονός. Μην χάνετε την ελπίδα σας, η ζωή έχει και την όμορφη πλευρά της!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/04 Ερωτικές ανησυχίες – Απρόβλεπτες συναντήσεις

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 24/04 Κυριακή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Είναι ώρα να συγκεντρώσετε όλους τους υποψήφιους στη λίστα σας, στους οποίους πρόκειται να απευθυνθείτε για την πολύτιμη για εσάς βοήθεια. Δείξτε τους οτι μπορείτε να είστε εκεί γι’ αυτούς και αν πρόκειται για άτομα εμπιστοσύνης να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν το ίδιο. Μην φοβάστε να βασιστείτε για λίγο στους άλλους, δεν είναι εύκολο να τα κάνουμε όλα μόνοι μας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera