Ταρώ Ανατολής 24/04 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 24/04 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 24/04 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Το άρμα .

Εάν αισθάνεστε ότι η ζωή σας δεν προχωράει, σήμερα θα ξεκινήσει μια σημαντική αλλαγή στα πράγματα. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση. Oι μεταβάσεις που θα συμβούν θα είναι ιδιαίτερα ομαλές, σαν να σας τραβούν οι δυνάμεις της μοίρας και της τύχης παρακάτω. Δεν συμβαίνουν οι αλλαγές που θα θέλατε; Αναζητήστε ευκαιρίες για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των ράβδων

Υπάρχει κάποιος που σας επιτίθεται; Είστε σίγουροι πως πρόκειται για δικό τους λάθος. Ή μήπως είστε εσείς υπεύθυνοι για την έναρξη της διαφωνίας;

Το μάθημά σας για σήμερα είναι ότι απλά και μόνο επειδή σας έχουν προκαλέσει σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αποδεχτείτε. Εάν αρνηθείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας από ασήμαντες ανησυχίες, ένα μεγαλύτερο μάθημα θα σας περιμένει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 24/04 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ερημίτης

Ξέρετε που οδεύετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα από την πολύβουη πραγματικότητα για να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της ζωής σας. Εμβαθύνετε και ανακαλύψτε τις εσωτερικές σας επιθυμίες. Προς το παρόν, οι ανάγκες σας δεν επικεντρώνονται τόσο στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά περισσότερο στη σχέση σας με τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 23-25/04 Τα μυστικά της Αγάπης

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 24/04 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο πύργος

Ίσως στο παρελθόν να βιώσατε μια αποτυχία και αυτό να σας επηρεάζει μέχρι και σήμερα, όμως έχει έρθει η στιγμή να ξεπεράσετε τις άσχημες αναμνήσεις και να οικοδομήσετε και πάλι τα όνειρά σας. Η αρχή θα είναι δύσκολη όμως έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο διάβολος

Λατρεύετε να υποκύπτετε στους πειρασμούς της ζωής, και τη σημερινή μέρα θα είναι εύκολο να ενδώσετε σε αυτούς που έχετε περισσότερη αδυναμία. Μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας σε ό,τι πρόκειται να θελήσετε σήμερα, απλά φροντίστε να μην χάσετε τον έλεγχο υπερβολικά!

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 24/04 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των κυπέλλων

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ότι μπορεί να μην είστε μόνοι για πολύ. Πρόκειται να βρείτε μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας αποδεχτεί και θα σας αγκαλιάσει για αυτό που είστε, καταφέρνοντας να διακρίνει όλη σας την υπέροχη, θαυμάσια ομορφιά. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες κινήσεις αναζωογόνησης του δεσμού σας σε αυτή τη φάση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Το αστέρι

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι πως το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, η σημερινή μέρα θα επιβεβαιώσει τις ευχές σας. Αποβάλλετε οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας. Όταν ακολουθείτε την ευτυχία σας χωρίς δισταγμό, να περιμένετε να εμφανιστούν απρόσμενες ευακαιρίες στο δρόμο σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των κυπέλλων

Το μάθημά σας για σήμερα είναι να εκμεταλλευτείτε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Απο την προσωπική ευτυχία, τις ικανοποιητικές σχέσεις αγάπης έως και την οικογενειακή αρμονία. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς ως αντάλλαγμα είναι να τα εκτιμάτε και να κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξής τους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 23-25/04 Τα μυστικά της Αγάπης

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των ράβδων

Τι σημαίνει σπίτι για εσάς; Είναι το κτήριο στο όπου ζείτε; Ή μήπως θα το εκφράζατε καλύτερα σαν το μέρος με την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποια και αν είναι η ιδέα που προτιμάτε, η σημερινή μέρα σας προσφέρει ευκαιρίες για να εγκατασταθείτε ολοκληρωτικά στο μέρος που επιθυμείτε. Το μόνο σίγουρο είναι πως, σαν το σπίτι μας δεν είναι πουθενά.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σε όποιες συνθήκες κι αν ζείτε, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για κάποιες χρήσιμες αλλαγές. Επικεντρωθείτε στον τομέα που πιστεύετε οτι χρειάζεται βελτίωση, είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας με τα άτομα που ζούν μαζί σας, είτε για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988