Ταρώ Ανατολής 24/05 Δευτέρα

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 24/05 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 24/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

O ιππότης των κυπέλλων .

Πρόκειται να σας παρουσιαστεί μια ιδανική ευκαιρία για να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Χρησιμοποιήστε την έμπνευση που σας έχει γεννηθεί όλο αυτό το διάστημα και θα δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που πρόκειται είτε να σας συνοδεύσει, είτε να σας παρακινήσει σε σημαντικά επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους.

Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θελήσετε πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 24/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τα πράγματα που μπορούν να σας κάνουν πλούσιους: τα ακίνητα, τα χρήματα, ακόμη και τους δυνατούς οικογενειακούς σας δεσμούς. Θέλει να σας υπενθυμίσει ότι ο κόσμος είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και ό,τι και αν συμβαίνει τώρα πρόκειται να έρθουν ξανά καλές στιγμές στη ζωή σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνα μπορείτε να σκεφτείτε, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας ώστε να σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη των σχεδιών σας τώρα.

Διαβαστε επισης : Καλοκαίρι 2021 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 24/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των ξιφών

Σε αυτή τη φάση μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Η γνώση είναι δύναμη, και μόνο έτσι θα καταφέρετε να επιτύχετε αυτά που θέλετε. Εναλλακτικά, εάν ερευνάτε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να φτάσετε στην αλήθεια.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην οικία σας. Είτε χρειάζεται να δουλέψετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας με τα άλλα άτομα του σπιτιού, είτε ο χώρος σας απαιτεί κάποια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 24/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιεροφάντης

Εκμεταλλευτείτε την προσοχή που πρόκειται να λάβετε σήμερα για να μεταδώσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας στους ανθρώπους, θα μπορούσατε ακόμα και να τους ευαισθητοποιήσετε για ένα σημαντικό ζήτημα. Ο δημόσιος χαρακτήρας σας υποστηρίζει τους κοσμικούς σας στόχους; Εάν όχι, σήμερα ίσως να ανακαλύψετε ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσουμε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον για να κάνετε τη διαφορά.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ράβδων

Μετά από όλη την προσπάθεια που καταβάλλατε το τελευταίο διάστημα, έρχεται η δικαίωσή σας, και η αίσθηση της είναι πολύ γλυκιά. Πρόκειται να λάβετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που περιμένατε όλο αυτό τον καιρό, γι’ αυτό απολαύστε το.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας υπενθυμίζει ότι είναι χρέος σας να δίνετε το απαραίτητο διάλειμμα στον εαυτό σας όταν το χρειάζεται, ώστε να απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβαστε επισης : Καλοκαίρι 2021 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των πεντάκτινων

Τι είναι αυτό που θα σας έκανε να νιώσετε αληθινά πλούσιοι; Ένα μεγάλο σπίτι; Ένα μεγάλο χρηματικό υπόλοιπο; Ή μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε; Αν τον τελευταίο καιρό δυκολευτήκατε να παρέχετε στον εαυτό σας τις βασικές σας ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι αυτό δεν θα συμβαίνει για πολύ ακόμα. Τη σημερινή μέρα θα καταφέρετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν νιώθετε οτι οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμένατε από αυτούς, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήμτά σας. Η σημερινή σας πρόκληση είναι να εξετάσετε αν το ποτήρι που βρίσκεται μπροστά σας είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι υπάρχει μέσα σε αυτό για να ανακάμψετε από τη θλίψη σας. Αλλάξτε την προοπτική σας και θα νιώσετε και πάλι αισιόδοξοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot