Ταρώ Ανατολής 24/06 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 24/06 Πέμπτη .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο διάβολος .

Είστε κάτι παραπάνω από επιρρεπείς προς τα πάθη σας σήμερα, και δεν θέλετε να σκέφτεστε κανόνες και μέτρα. Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, όμως την επόμενη κι όλας ημέρα φροντίστε να θέσετε ξανά τα σωστά όρια για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες επιδράσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των ράβδων

Υπάρχει μια ιδέα που επεξεργάζεστε εδώ και καιρό; Βρείτε έναν συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να την βγάλετε στον έξω κόσμο.

Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε με τα πρώτα σας βήματα. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά και αφοσίωση αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 24/06  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των κυπέλλων

Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να έρθετε κοντά με τους πλησιέστερους και αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ή ζωάκια στο σπίτι. Εαν το κλίμα στην οικία σας δεν είναι όσο αρμονικό θα θέλατε δείτε ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν για να το επιτύχετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο θάνατος

Ώρα να απομακρύνετε τα πράγματα ή τις σχέσεις της ζωής σας που πλέον δεν σας ωφελούν. Ίσως να σας φαίνεται επίπονη διαδικασία σαν σκέψη, άλλα μόλις αυτό το ξεκαθάρισμα ολοκληρωθεί θα νιώσετε πιο ανάλαφροι από ποτέ.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-27/06 – Στην πόρτα της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 24/06  Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Όμως δεν θα πρέπει να κλείνεστε στον εαυτό σας για να τα προφυλάξετε. Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτή τη λεπτή αλλά σημαντική διάκριση. Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να κερδίσετε αυτά που χρειάζεστε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο πύργος

Εάν στο παρελθόν χτίζατε σε ασταθές έδαφος, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ανοικοδομήσετε σε σταθερά θεμέλια. Δεν είναι διασκεδαστικό να ξεκινάτε από την αρχή, αλλά είναι καλύτερο από το να τα παρατήσετε εντελώς. Αναζητήστε μια νέα αρχή μετά από ένα οδυνηρό τέλος που μπορεί να σας άφησε αδρανείς. Θυμηθείτε, ο μόνος τρόπος είναι να το ξέπεράσετε είναι μέσω της δράσης σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 24/06  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένατε με ανυπομονησία να ακούσετε νέα για ένα αγαπημένο σας έργο, η σημερινή μέρα θα σας φέρει καλές ειδήσεις. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν συμβαίνει τίποτα δημιουργικό στη ζωή σας; Μην φοβάστε να αναλάβετε δράση με σαφή πρόθεση. Τα σημάδια είναι θετικά.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η ενέργεια της σημερινής κάρτας πρόκειται να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν απαντήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνους που θέλουν να ωριμάσουν πνευματικά. Αφιερώστε τον πολύτιμο ελέυθερο χρόνο σας μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή εξασκώντας κάποιο ταλέντο σας και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

zwdia-3-zodia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

4 των ξιφών

Μερικές φορές χρειάζεται να προχωρήσετε μπροστά παρά τα σημάδια που σας δείχνουν το αντίθετο. Ενώ άλλες φορές πρέπει να ακούτε τα σημάδια και να επιβραδύνετε. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδηλώνει ότι τώρα πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση. Αυτήν τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να γιατρευτείτε από ό, τι πληγώνει το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία λαμβάνοντας μια μικρή απόσταση από τον έξω κόσμο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-27/06 – Στην πόρτα της Αγάπης

μελλοντολόγος

 

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των κυπέλλων

Ξέρουμε οτι σας αρέσει να απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής, όμως αν το παρακάνετε με αυτά, ό,τι κι αν αφορούν, θα αντιμετωπίσετε πρόβληματα τώρα. Εξισορροπήστε τις χαρές της ζωής με τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μέτρον άριστον.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν. Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και πληγώνετε την ψυχή σας ανεπανόρθωτα. Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA