Ταρώ Ανατολής 24/06 Παρασκευή

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 24/06 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 24/06 Παρασκευή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των κυπέλλων .

Αν αισθάνεστε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει, ή σημερινή κάρτα υπόσχεται οτι αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Θα συναντήσετε τον σύντροφο ή τον φίλο που θα σας ταιρίαξει πραγματικά και θα σας ολοκληρώσει. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση αφιερώστε χρόνο για να την αναζωογονήσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των ράβδων

Αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας τελευταία, αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα.

Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που πρόκειται να ζωηρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καλωσορίσετε τις καινούργιες εμπειρίες με προθυμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 24/06 Παρασκευή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο αυτοκράτορας

Ο αυτοκράτορας υποδηλώνει πως είστε κάτι παραπάνω από ικανοί να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο και να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Μην σας αγχώνει η πιθανή έλλειψη εμπειρίας που ίσως να έχετε. Κάποιος από το περιβάλλον σας είναι σε θέση να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για να ξεκινήσετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των πεντάκτινων

Έχετε το σπάνιο χάρισμα να ανταπεξέρχεστε σε ό,τι παρουσιάζεται μέσα στη μέρα σας, γι’ αυτό μην ανησυχείτε για όσα πρόκειται να έρθουν. Πάντα βρίσκετε τον τρόπο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν, όμως να θυμάστε να δίνετε χρόνο και στην προσωπική σας φροντίδα όταν νιώθετε οτι το χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla – Τα ζευγάρια θα έχουν καταλυτικές συζητήσεις!

taro-zodia-098

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ξιφών

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας τονίζει πως είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα για να θεραπεύσετε το σώμα και την ψυχή σας. Ακούστε τα σημάδια που σας δείχνουν ότι δεν έχει νόημα να προχωράτε αν είστε τραυματισμένοι, το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Μόλις έρθετε και πάλι σε ισορροπία θα καταφέρετε ότι έχετε βάλει στόχο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 24/06 Παρασκευή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες, όμως νιώθετε έτοιμοι να τις κάνετε πράξη; Κάθετι που σας εμπνέει και σας γεμίζει ενθουσιασμό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσω μιας ρεαλιστικής προοπτικής. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν τα συναισθήματά σας ή κάποιο άλλο άτομο ελέγχουν τη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερωθείτε από αυτά τα «δεσμά». Ίσως ακόμα να νιώθετε αδικημένοι από μια κατάσταση, όμως θα πρέπει να δείτε τη θέση σας ψύχραιμα και αντικειμενικά και να μην αφήνετε να σας επηρεάσει κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει μπερδέψει, πρόκειται να λάβετε μια πληροφορία που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη σύγχυση. Αυτά που μαθαίνετε σήμερα θα σας επιτρέψουν να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα, ειδικά για τον εαυτό σας. Και αν δεν έρθουν τα νέα που περιμένετε, κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς ένα άτομο από το περιβάλλον σας ίσως γνωρίζει περισσότερα απ’ ό,τι πιστεύατε.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla – Τα ζευγάρια θα έχουν καταλυτικές συζητήσεις!

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 24/06 Παρασκευή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των πεντάκτινων

Μήπως έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με τον φόβο ότι θα χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς; Η σημερινή μέρα σας καλεί να αναλογιστείτε όσα χάνετε με αυτή σας την συμπεριφορά. Διαφορετικά, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα αναλάβετε δράση διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ράβδων

Σήμερα ο κόσμος πρόκειται να δεί και να θαυμάσει ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ. Οι άνθρωποι θα θελήσουν να μάθουν πράγματα από εσάς και θα νιώσετε ότι οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται. Μην σταματάτε να προσπαθείτε γι’ αυτά που αγαπάτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66