Ταρώ Ανατολής 24/07 Σάββατο

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 24/07 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 24/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιππότης των ράβδων .

Τη σημερινή μέρα ο ιππότης των ράβδων σάς προσκαλεί να προχωρήσετε με όποιο νέο εγχείρημα σχεδιάζετε. Μην το σκέφτεστε άλλο, γιατί είναι ώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που σας γεμίζει με έμπνευση και θετική ενέργεια; Συναναστραφείτε μαζί του για να δράσετε με επιπλέον αυτοπεποίθηση.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο ποτήρι κάνει τον κόσμο γύρω μας πιο όμορφο. Όμως, από το τέταρτο ποτήρι και μετά θα ακολουθήσει ένα άσχημο μεθύσι.

Το νόημα από αυτή την παραβολή, είναι πως μερικές φορές δεν πρέπει να το παρακάνουμε ακόμα και αν πρόκειται για κάτι καλό. Σήμερα, κάντε τη μετριοπάθεια φίλο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 24/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο πύργος

Αν στο παρελθόν σας απογοήτευσε το γεγονός πως μια προσπάθειά σας ναυάγησε, μην τα παρατάτε. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να οικοδομήσετε το έργο σας πάνω σε σταθερές βάσεις. Γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα τις δυνατότητές σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να επιτύχετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο θάνατος

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να αποβάλλετε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας και έχει χάσει τη χρησιμότητά του. Είτε πρόκειται για υλικά είτε για σχέσεις με ανθρώπους, αναλογιστείτε τα πράγματα που δεν σας κάνουν πλέον καλό και πείτε τους αντίο μια για πάντα. Μόνο έτσι θα αισθανθείτε γαλήνη και αρμονία.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι δείχνουν το μέλλον για την αγάπη μέσα στο καλοκαίρι

zwdia-zvdia-taro-00

Ταρώ Ανατολής 24/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των πεντάκτινων

Ζούμε σε έναν υλικό κόσμο όπου ο πλούτος έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Άλλοι αναζητούν τα χρήματα και άλλοι τη συναισθηματική ολοκλήρωση στη ζωή τους. Σήμερα, βρείτε τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Στη φάση αυτή αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 24/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Το άρμα

Ίσως νιώσατε κολλημένοι και στατικοί το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Χωρίς να κάνετε το παραμικρό, η μοίρα σας οδηγεί σε νέες περιπέτειες και το μόνο που μένει για εσάς είναι να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Είναι ώρα να συγκεντρώσετε όλους τους υποψήφιους στη λίστα σας, στους οποίους πρόκειται να απευθυνθείτε για την πολύτιμη για εσάς βοήθεια. Δείξτε τους οτι μπορείτε να είστε εκεί γι’ αυτούς και αν πρόκειται για άτομα εμπιστοσύνης να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν το ίδιο. Μην φοβάστε να βασιστείτε για λίγο στους άλλους, δεν είναι εύκολο να τα κάνουμε όλα μόνοι μας.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας νέας φάσης που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική σας ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είτε αφορά τα επαγγελματικά, τα περιουσιακά ή τα προσωπικά σας έργα όλα θα πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει τώρα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

5 των πεντάκτινων

H σημερινή κάρτα σας καλεί να καταγράψετε όλα τα πολύτιμα πράγματα που υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη. Μην αρκεστείτε στα υλικά αγαθά, οι δικοί σας άνθρωποι και τα συναισθήματα που τρέφετε για αυτούς είναι πολυτιμότερα απ’ οποιοδήποτε απόκτημά σας.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι δείχνουν το μέλλον για την αγάπη μέσα στο καλοκαίρι

zwdia-3-zodia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο κόσμος

Αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να βγάλετε στον έξω κόσμο αυτά για τα οποία δουλεύετε εδώ και καιρό. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που ξέρετε πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά δράστε με το ένστικτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των πεντάκτινων

Με τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας θα καταφέρετε όλα όσα έχετε θέσει σαν στόχο. Και η σημερινή μέρα σας καλεί να γίνετε φιλόδοξοι και ρεαλιστές. Καταγράψτε όλα τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας, και απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτά τα βήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098