Ταρώ Ανατολής 24/12 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 24/12 Παρασκευή .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ράβδων .

Δώστε βάση στις επικοινωνίες σας, γιατί πλέον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να βγείτε από οποιδήποτε αδιέξοδο. Είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα προσωπικά, οι φίλοι που είναι πάντα εκεί για σας μπορούν να προτείνουν αναπάντεχες λύσεις ή να σας παρέχουν έμπρακτη βοήθεια. Μην απομονώνεστε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί υπάρχουν πολλά να κερδίσετε τώρα. Βάλτε τα δυνατά σας να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε και τι μπορείτε να πετύχετε.

Αν δεν το κάνετε εσείς θα βρεθεί κάποιος άλλος, γι’ αυτό μην το σκέφτεστε και αναλάβετε δράση.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 24/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει το ρητό, η εμπειρία είναι η χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε τα μαλλιά μας. Όμως η βασίλισσα των ξιφών διαθέτει την ικανότητα να χρησιμοποιεί αυτή τη χτένα όταν το απαιτεί η κατάσταση. Έτσι κι εσείς τη σημερινή μέρα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να ξεφύγετε από μια δυσκολία. Διαχωρίστε την ήρα απο το σιτάρι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL προβλέπει για τις ημέρες των Εορτών παλιές και νέες Αγάπες

δωρεάν-προβλέψεις

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον μας είναι να απολαύσουμε αυτά που υπάρχουν γύρω μας. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα της εραγσίας σας αν δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας; Χαρείτε τη ζωή και αφιερώστε χρόνο σε αυτά που σας γεμίζουν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν δώσετε στο μυαλό σας τα κατάλληλα ερεθίσματα τώρα, θα δείτε την πνευματική σας δύναμη να αυξάνεται και να φτάνει σε επίπεδα που δεν περιμένατε. Όταν η καθημερινότητα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρνητικά, βρείτε καταφύγιο σε αυτά τα πνευματικά διαλείμματα με οποιονδήποτε τρόπο προτιμάτε, είτε πρόκειται για ένα λογοτεχνικό βιβλίο, είτε για ένα επιμορφωτικό ντοκιμαντέρ της αγαπημένης σας θεματολογίας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 24/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα που αναζητούσατε καιρό. Θα μπορούσε όμως να είναι κάτι που δεν είχατε σκεφτεί, αλλά πρόκειται να σας βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση. Αν αυτό δεν συμβεί, κινητοποιηθείτε και αναζητήστε μόνοι σας τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

taro-6-9

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των ράβδων

Βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις ιδέες που επεξεργάζεστε το τελευταίο διάστημα. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα. Μην φοβάστε να εργαστείτε σκληρά. Κοπιάζοντας θα καταφέρετε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε κάτι περισσότερο από μια ιδέα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των πεντάκτινων

Το να μοιράζεστε πράγματα σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε για τους άλλους. Σήμερα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει να κάνετε μια δωρεά σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, είτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους άλλους. Δώστε πράγματα και θα σας επιστραφούν. Θα λάβετε σίγουρα ευγνωμοσύνη για τις πράξεις σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL προβλέπει για τις ημέρες των Εορτών παλιές και νέες Αγάπες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 24/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Ίσως υπάρχει ένας σημαντικός λόγο που νιώθετε έτσι. Οργανώστε τη άμυνά σας απέναντι στα πράγματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και όλα θα γίνουν καλύτερα. Όμως μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς λόγο, απλά πάρτε το χρόνο σας σε οτιδήποτε καινούργιο χρειαστεί να αντιμετωπίσετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

H Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα εκμεταλλευτείτε κάθε μικρή ευκαιρία που σας παρουσιάζεται για να δείξετε τις δυνατότητές σας στα επαγγελματικά σας. Τραβήξτε την προσοχή των πελατών και των προϊσταμένων σας και δείξτε τους ότι μπορούν να σας εμπιστευθούν.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66