Ταρώ Ανατολής 25/01 Δευτέρα

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 25/01 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 25/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

6 των ράβδων .

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να γιορτάσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να δείξετε τα επιτεύγματά σας στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ράβδων

Σε μια προσπάθεια που καταβάλλετε τον τελευταίο καιρό, νιώθετε πως βρίσκεστε πολύ κοντά στη γραμμή τερματισμού, αλλά ταυτόχρονα και πολύ μακριά από αυτή.

Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο. Και τακακά νέα, πως το υπόλοιπο της εργασίας που απομένει σας αγχώνει ιδιαίτερα.

Σε αυτό το στάδιο, καθώς είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να το βάλετε στα πόδια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι λύση. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε και ολοκληρώστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 25/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο ευχάριστο κι αν μας είναι αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα. Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, για να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα έρθουν αν αυτό δεν συμβεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα τώρα. Και αν νιώθετε αδρανείς και αντιμετωπίζετε έλλειψη κίνητρου, απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζετε οτι μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 25/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση είναι αστείρευτη και πλούσια στο μυαλό μας. Και άλλες φορές, έρχεται μετά από αρκετή προσπάθεια και συγκέντρωση. Σε κάθε περίπτωση, αδράξτε τις ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που θα σας ωθήσει σε μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή αφορά τη σκέψη και τον προγραμματισμό. Άλλες φορές, απαιτεί δράση για την έναρξη νέων έργων. Σήμερα, ο ιππότης των ράβδων σας προσκαλεί να προχωρήσετε με όλες τις νέες ιδέες που έχετε. Μην καθυστερείτε και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Εναλλακτικά, ο ιππότης των ράβδων μπορεί να σηματοδοτεί κάποιον που σας εμπνέει να γίνετε καλύτεροι, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την ενέργεια που σας μεταδίδουν.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 25/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας παραδίδει ένα μήνυμα σχετικά με μια χρήσιμη πληροφορία. Αξιοποιήστε τα νέα που θα λάβετε απο τις επικοινωνίες σας για να ωθήσετε την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας στο επόμενο επίπεδο. Εναλλακτικά, εάν περιμένατε κάποιες καθυστερημένες πληρωμές, θα συμβούν το συντομότερο δυνατόν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η δύναμη

Η Έλινορ Ρούζβελτ είχε πεί, πως μια γυναίκα μοιάζει σαν ένα φακελάκι τσαγιού, δεν μπορείς να ξέρεις πόσο δυνατή είναι μέχρι να την βάλεις σε ζεστό νερό. Ανεξάρτητα από το φύλο σας, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις οι οποίες ανέβασαν τη θερμοκρασία. Το καλό στην όλη υπόθεση, είναι πως κι εσείς σαν αυτό το μεταφορικό φακελάκι τσαγιού, είστε επιτέλους αρκετά δυνατοί για να θέσετε ύπο έλεγχο τις δυνάμεις που σας τρομοκρατούν.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν κατάλληλα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η αυτοκράτειρα

Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σας που σας δίνει χαρά. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό το έργο με το οποίο ασχολείστε με τόσο πάθος τώρα είναι έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

taro-zodia-76

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των ξιφών

Μερικές φορές χρειάζεται να προχωράμε μπροστά παρά τα σημάδια που μας δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές, πρέπει να ακούμε αυτά τα σημάδια και να κάνουμε ένα διάλειμμα. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας δείχνει ότι πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση όσον αφορά εσάς, καθώς αυτή τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να επουλωθείτε από ό, τι έχει πληγώσει το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας υπενθυμίζει ότι είναι χρέος σας να κάνετε τις απαραίτητες εργασιακές παύσεις όταν το χρειάζεστε, ώστε να απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66