Ταρώ Ανατολής 25/02 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 25/02 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 25/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των κυπέλλων .

Αν τελευταία νιώθετε μοναξιά, η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι μάλλον δεν θα είστε μόνοι για πολύ ακόμα. Σύντομα θα έρθει στο δρόμο σας μια νέα αγάπη ή ένας φίλος που θα σας λατρέψει για τον υπέροχο και ξεχωριστό σας χαρακτήρα. Εναλλακτικά, αν η μακροχρόνια σχέση σας χρειάζεται μια ανανέωση, κάντε το τώρα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό.

Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 25/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Τη σημερινή μέρα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει στο να εξελιχθείτε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μόλις το εντοπίσετε, είτε πρόκειται για έναν ή για περισσότερους παράγοντες, βάλτε στόχο να το καταπολεμήσετε. Όσο καιρό κι αν χρειαστείτε τελικά, θα αξίζει τον κόπο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα! Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις χρυσές ευκαιρίες που έρχονται τώρα στο δρόμο σας. Αυτή τη στιγμή θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν. Για να επωφεληθείτε από την θεά τύχη, θα χρειαστεί να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι. Υπάρχουν πολλά να κερδίσετε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 25/02 – Απρόσμενες οι ειδήσεις από αγαπημένα άτομα!

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο διάβολος

Νιώθετε να σας κυριαρχούν τα πάθη σας σήμερα; Μήπως πρόκειται για κάτι που δελεάζει τα βαθύτερα ένστικτά σας; Θα έχετε την κοσμική άδεια να απολαύσετε χωρίς ενοχές αυτά που επιθυμείτε σήμερα. Απλά προσέξτε να μην χάσετε τον έλεγχο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιόμαστε όταν άλλοι μας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμέναμε, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τι θέλουμε από αυτούς χωρίς να το πούμε. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να αναρωτηθείτε πως βλέπετε το ποτήρι. Είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο; Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό,τι διαθέτετε για να νιώσετε καλά. Μην υποκύπτετε στη θλίψη.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 25/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας και θα καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα! Επενδύστε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δεν θα χάσετε. Εάν αισθάνεστε έλλειψη κίνητρου, αναρρωτηθείτε ποιο άτομο το οποίο γνωρίζετε μπορεί να σας εμπνεύσει ή ακόμα και να σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε οικονομικά προβλήματα είναι ώρα να εξετάσετε τι μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για κακή διαχείριση από μεριάς σας; Η μήπως υπήρξαν πολλές υποχρεώσεις που συσσωρεύτηκαν και σας έφτασαν εδώ; Για ό,τι κι αν πρόκειται να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η λύση. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, όλα θα βελτιωθούν με το πέρσαμα του χρόνου. Αρκεί να δείξετε υπομονή και επιμονή.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων μας ζητά να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας ονειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά; Ίσως να υπάρχει ένα άτομο που σας παρέχει έμπνευση να κάνετε πράγματα, γι’ αυτό ακούστε τι έχει να πεί και αξιοποιήστε όλη την σημερινή δημιουργική σας ενέργεια.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι που λατρεύετε στη ζωή σας και η ενασχόλησή σας με αυτό έχει γεννήσει ένα έργο για το οποίο είστε περήφανοι. Είναι ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να χαλαρώσετε πριν προχωρήσετε στα επόμενά σας σχέδια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 25/02 – Απρόσμενες οι ειδήσεις από αγαπημένα άτομα!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 25/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των κυπέλλων

Ο στόχος σας για σήμερα είναι να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα γύρω σας. Απο τα προσωπικά σας επιτεύγματα και τα πράγματα που έχετε αποκτήσει με κόπο, έως τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας και την κάνουν πιο όμορφη. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς ως αντάλλαγμα είναι να τα εκτιμάτε και να κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξής τους.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο μάγος

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία. Θέστε σε κίνηση όλες σας τις δυνάμεις. Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot