Ταρώ Ανατολής 25/04 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 25/04 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 25/04 Δευτέρα Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο πύργος .

Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε σταθερά θεμέλια στα όσα χτίζετε. Μην τα παρατήσετε ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή. Μπορεί τα σχέδιά σας να ανατραπούν αλλά έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στο τέλος θα βγείτε νικητές.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα κάντε ένα διάλειμμα από τις ευθύνες σας και αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο σπίτι προσπαθήστε να θυμηθείτε τι είναι αυτό που θα σας φέρει την αρμονία που χρειάζεστε. Σκεφτείτε σε ποιές περιόδους της ζωής σας πήγαιναν καλά τα πράγματα και προσπαθήστε να το επαναλάβετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 25/04 Δευτέρα Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των πεντάκτινων

Προσπαθείστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας για να διαφυλάξετε τα όσα έχετε. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μάθετε να αφήνεστε. Σε περίπτωση που αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σας ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε αυτά που σας αντιστοιχούν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των ξιφών

Ίσως περνάτε μια άσχημη περίοδο και το μόνο που επιθυμείτε τώρα είναι να βγείτε από αυτήν. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και κυρίως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό που βιώνετε. Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχετε λάβει ένα πολύτιμο μάθημα και θα νιώσετε σοφότεροι.

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 25/04 Δευτέρα Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να γίνετε παραλήπτες ενός μηνύματος που θα φτάσει σε εσάς με ασυνήθιστο τρόπο. Ίσως να μεσολαβήσει κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας, είτε να λάβετε αυτό το μήνυμα από τη διαίσθησή σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να πρόκειται για μια αλλαγή στη ζωή σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι σύντομα θα βρείτε τη συντροφικότητα που αναζητάτε. Είτε πρόκειται για έναν φίλο ή έναν ερωτικό σύντροφο, κάτι καλό θα έρθει στη ζωή σας σύντομα. Αν είστε σε σχέση θα βρείτε τον τρόπο να συνδεθείτε πραγματικά με τον σύντροφό σας και θα εξελιχθείτε μαζί στο πέρασμα των χρόνων.

zodia-zwdia-9988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε. Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Ώρα να χρησιμοποιήσετε την σκληρά κερδισμένη εμπειρία σας στα θέματα που αντιμετωπίζετε τώρα, ξεχωρίζοντας τις σωστές κινήσεις από τις λάθος. Και αν νιώθετε πως η συμπεριφορά ενός κοντινού σας ατόμου έχει αλλάξει απέναντί σας είναι καλύτερα να το συζητήσετε με το ίδιο παρά να παραπονεθείτε γι΄ αυτό σε κάποιον τρίτο. Με λίγη καλή θέληση όλα θα λυθούν.

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 25/04 Δευτέρα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ράβδων

Αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας τελευταία, αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που πρόκειται να ζωηρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καλωσορίσετε τις καινούργιες εμπειρίες με προθυμία.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο μάγος

Αυτή τη στιγμή είστε γεμάτοι από νέες ιδέες και αυτό σας ενθουσιάζει, όμως μην παρασύρεστε τόσο από τη φαντασία σας και ξεχνάτε να προσθέτετε μια δόση ρεαλισμού στα σχέδιά σας. Ένας άπειρος νέος που υπάρχει στο περιβάλλον σας μπορεί να κρύβει έναν ιδιαίτερα παθιασμένο χαρακτήρα. Μην μένετε στην επιφάνεια σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot