Ταρώ Ανατολής 25/04 Κυριακή

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 25/04 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 25/04  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των ράβδων .

Οι νέες ιδέες σας ενθουσιάζουν και έχετε πολλές από αυτές τώρα. Ωστόσο, μην παρασύρεστε από τη ζωηρή σας φαντασία χωρίς να δίνετε στις σκέψεις σας μια δόση ρεαλισμού. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα νεαρό άτομο που μπορεί να κρύβει πολύ πάθος.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των ξιφών

Υπάρχει κάτι που έχει μπεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτές τις μέρες; Ένα άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Ένα τυχαίο συμβάν;

Ό, τι κι αν είναι, υπάρχει τρόπος να τελειώσει σήμερα. Κάντε τις σωστές κινήσεις και βρείτε τα κατάλληλα άτομα ώστε να βγείτε απο τη δύσκολη θέση.

Είναι ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιονδήποτε προβληματισμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 25/04  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των πεντάκτινων

Σήμερα είστε πλήρως εστιασμένοι στη δουλειά σας και είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ό,τι και αν σας ανατεθεί. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην ανάλογη αξία για όλη την προσπάθειά σας. Εάν δεν λαμβάνετε την υλική αναγνώριση που θέλετε, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια καλύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο διάβολος

Είστε κάτι παραπάνω από επιρρεπείς προς τα πάθη σας σήμερα, και δεν θέλετε να σκέφτεστε κανόνες και μέτρα. Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, όμως την επόμενη κι όλας ημέρα φροντίστε να θέσετε ξανά τα σωστά όρια για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες επιδράσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/04 Αισθηματικές αποκαλύψεις – Ερωτικές αντιδικίες

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 25/04  Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των ράβδων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας. Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει, είτε επειδη δεν κάνουν αυτό που θα περιμένατε από αυτούς, είτε λόγω της στάσης τους απέναντι σε ένα ζήτημα. Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 25/04  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των ξιφών

Σε περίπτωση που νιώθετε δυσφορία με μια συγκεκριμένη κατάσταση πρέπει να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος γι’ αυτό. Μείνετε σε εγρήγορση για μια δυσάρεστη τροπή που μπορεί να επέλθει, ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Πρώτα παρατηρήστε και έπειτα δράστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

3 των ξιφών

Σήμερα θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν οι λόγοι για τους οποίους νιώθετε λυπημένοι είναι πράγματι σοβαροί ή απλά είστε ευαίσθητοι λόγω των δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος και τείνετε να βλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή την δυσάρεστη φάση.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας τρομάζει η προοπτική μιας γεμάτης και κουραστικής ημέρας; Μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι θα τα κάταφέρετε όλα. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλές ευθύνες μαζί: επαγγελματικά, ευκαιρίες, ιδέες και πολλά άλλα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε το χρόνο να βρείτε την ισορροπία μεταξύ αυτών των ευθυνών και των προσωπικών σας αναγκών.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των πεντάκτινων

Το να μοιράζεστε πράγματα σημαίνει ότι νοιάζεστε. Τη σημερινή μέρα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει να παρέχετε οικονομική βοήθεια είτε την έμπρακτη υποστήριξή σας στους άλλους. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δίνουμε πράγματα όπως έχουμε λάβει κι εμείς με τη σειρά μας. Εάν σας απασχολεί το αν θα εκτιμήσουν τη γενναιοδωρία σας, να είστε σίγουροι πως θα λάβετε ευγνωμοσύνη για τις πράξεις σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/04 Αισθηματικές αποκαλύψεις – Ερωτικές αντιδικίες

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Οι εραστές

Τη σημερινή μέρα αφιερώστε την αναζητώντας την αγάπη στις σχέσεις σας. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, περάστε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε και δείξτε τρυφερότητα και γενναιοδωρία στους γύρω σας. Και το σημαντικότερο όλων, δείξτε αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66